Gemakkelijk uw Sloopauto verkopen aan Marsparts

Heeft u een sloopauto op de oprit staan? Een autowrak waar u van af wilt? Dan wilt u die bij voorkeur verkopen aan een serieuze opkoper van sloopauto’s. Uw sloopauto verkopen aan Marsparts is gemakkelijk, u vult eenvoudig het formulier in, we nemen contact met u op en doen een serieus bod op uw voertuig. Wanneer u akkoord gaat met ons bod, kunt u uw sloopauto laten ophalen, geheel gratis!

Het kan daarbij gaan om een oude auto die bij u op de oprit staat. Een auto die er, wegens ouderdom en gebruik, de sjoege aan heeft gegeven. Maar natuurlijk ook gaan om een auto met schade. Een schade die de auto mogelijk heeft opgelopen bij een onfortuinlijk ongeluk. Bij Marsparts kunt u dus ook uw schadeauto verkopen, wacht niet langer en vul het formulier in.

  Wij geven altijd een goed bedrag voor uw sloopauto of schadeauto. Verstuur het formulier voor een snelle indicatie.
  ✓ Hoogste bod ✓ Gratis Ophaalservice ✓ Direct Uitbetaald Liever direct iemand spreken? Bel dan 0611415568

   

  Betrouwbare, professionele opkoper van sloop- en schadeauto’s

  Als u over een sloopauto of zwaar beschadigde auto beschikt, wilt u die zo snel mogelijk kwijt. Omdat hij in de weg staat. Of omdat hij u op een andere manier stoort. Uit frustratie, omdat ie het absoluut niet meer wil doen. Dan wel, omdat het autowrak u teveel doet herinneren aan het recente ongeval.

  Het is logisch dat u voor uw kapotte auto nog een goede prijs wilt ontvangen. Wij als bedrijf zijn ons maar al te goed bewust dat in het grootste autowrak nog vaak bruikbare onderdelen zitten. Iets dat alleen de heuse autosloper u haarfijn kan uitleggen. Wat er nog wel en wat niet functioneert en welke geldwaarde daar tegenover staat. Kortom, een kosteloze edoch professionele taxatie.

  Een eerlijke prijs voor uw tweedehands auto

  Bij ons bedrijf is dat precies wat wij voor u doen. Een eerlijke prijs bepalen voor uw sloop- of schadeauto. Een waarde die u enigszins troost biedt bij het afscheid van uw trouwe “vierwieler”. Zo ook, de mogelijkheid biedt om voor dat geld weer andere dingen te doen. Mogelijk als bijdrage voor een andere auto?

  Hoe gaat de verkoop in zijn werk?

  Omdat de meeste auto’s die voor sloop in aanmerking komen zich niet meer op straat begeven, is het tegenwoordig gebruikelijk de verkoop virtueel te doen. Een snelle en veilige manier bovendien in deze tijden. Als u ons merk, model, bouwjaar en schade opgeeft, komen we vaak al een heel eind. Een paar goede foto’s doen de rest.

  Dat wil niet zeggen dat u bij ons bedrijf in Zwolle niet langs kunt komen. U bent van harte welkom, maar het liefst op afspraak.

  Hergebruik sloopauto

  Zowel een virtueel, als een persoonlijk bezoek geven u een goede indruk van ons Zwolsche bedrijf. Zowel qua omvang van ons terrein/magazijn en het grote aanbod aan auto-onderdelen. Als ook de professionele waarop we het autoslopers-vak benaderen.

  Daarmee doelen we vooral op onze doelstelling om oude auto’s een tweede kans te geven. Dat wil zeggen, alle bruikbare onderdelen nauwkeurig te demonteren ten behoeve van hergebruik. Uw auto is op die manier een nieuw leven beschoren. Een dankbare gedachte in een tijd dat de vuilnishopen almaar hoger reiken. Milieuvriendelijk bovendien, want we zorgen ervoor dat gemiddeld maar liefst 86% van het autogewicht wordt gerecycled.

  Een betrouwbaar auto-slopers adres Zwolle

  Bij marspart.nl in Zwolle bent u aan het juiste adres om uw sloop- of schadeauto te verkopen. Een gecertificeerd bedrijf met een persoonlijke benadering. Een luisterend oor. We maken tijd voor al uw vragen of het geven van advies. We lopen zo nodig gezamenlijk door het hele proces van verkoop heen. Uw presentatie van de auto. De taxatie. De overdracht. De betaling. De afhandeling.

   Gegevens auto:
   Foto 1 (3mb) Foto 2 (3mb) Foto 3 (3mb) Foto 4 (3mb) ✓ Hoogste bod ✓ Gratis Ophaalservice ✓ Direct Uitbetaald

   Meest gestelde vragen/FAQ

   Ja, natuurlijk. Het maakt absoluut niet uit of uw auto motorschade dan wel blikschade heeft. Noch, een combinatie van beiden. Elk autowrak heeft nog bruikbare onderdelen die een waarde vertegenwoordigen.

   Nee absoluut niet. Werkelijk elke auto komt in aanmerking voor taxatie en verkoop.

   Nee. Meteen nadat we met u tot een deal zijn gekomen, wordt de auto overgeschreven. Nog voordat we de auto bij u ophalen zorgen we er voor dat u een vrijwaringsbewijs ontvangt.

   Ja. Dat kan. Geen probleem. U moet er dan alleen voor zorgen dat we de auto bij u ophalen. Dat doen we gratis en dat zorgt er bovendien voor dat u niet kunt worden bekeurd.

   Nee. Het geld staat meestal eerder op uw bankrekening dan dat de auto van uw oprit of erf verdwijnt.

   Dat is afhankelijk van de afstand van uw huis tot ons bedrijf in Zwolle. Variërend van een paar uur tot maximaal 24 uur.

   Dit voor wat betreft de meest gestelde vragen rondom de verkoop van sloopauto’s en schadeauto’s. Mocht het echter zo zijn dat u een andere vraag heeft of advies zoekt, bel of schrijf ons dan gerust. U kunt ons in Zwolle 24/7 bereiken.

   Openingstijden

   Maandag t/m Vrijdag: 08:00 - 18:00
   Zaterdag: 09:00-15:00

   Adres

   Autodemontagebedrijf De Mars
   Graham Bellstraat 13
   8013 PL ZWOLLE

   Tel: 038 - 4655323
   Fax: 038 - 4604046
   Email: info@marsparts.nl

   Marsparts.nl is onderdeel van Autodemontagebedrijf De Mars B.V. Zwolle
   Copyright © Autodemontagebedrijf "De Mars" B.V.