Autosloperij en autodemontagebedrijf De Mars

Onze autosloperij De Mars bevindt zich in Zwolle. Doordeweeks zijn we geopend van 8 uur in de ochtend tot 6 uur in de avond, en op zaterdag van 9 uur ‘s ochtends tot 3 uur ‘s middags. U kunt dus bijna alle dagen van de week bellen om een afspraak te maken om uw sloopauto op te laten halen.

Uw sloopauto snel en gemakkelijk verkocht + 100% Gratis laten ophalen

Vul onderstaand formulier in om uw sloopauto op te laten halen. Na het invullen nemen we zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

  Wij geven altijd een goed bedrag voor uw sloopauto of schadeauto. Verstuur het formulier voor een snelle indicatie.
  ✓ Hoogste bod ✓ Gratis Ophaalservice ✓ Direct Uitbetaald Liever direct iemand spreken? Bel dan 0611415568


   

  Een sloopauto laten ophalen is een eenvoudige klus en wij van autosloperij De Mars halen graag uw sloopauto op. Al jaren zijn wij een professioneel auto demontagebedrijf en een serieuze opkoper van tweedehands auto’s. Uw sloopauto laten ophalen is geheel kosteloos, sterker nog, wij betalen u er zelfs voor om hem op te mogen halen, u krijgt altijd een goed prijs voor uw sloopauto.

  Heeft u een oude auto, die er helaas mee is gestopt, komt uw auto niet meer door de APK-keuring of heeft u schade gereden met uw auto? Dan is het tijd dat u uw sloopauto door ons laat ophalen. Hieronder beschrijven we een kort stappenplan, daarin leest u wat er komt kijken wanneer u uw auto door ons wilt laten ophalen.

  Sloopauto laten ophalen

  Uw auto laten ophalen voor de sloop: het stappenplan

  Uw auto is rijp voor de sloop en deze wilt u waarschijnlijk zo snel mogelijk en gemakkelijk kwijt. Wij doen er altijd alles aan om de afhandeling zo spoedig mogelijk te laten verlopen. 

  Maak een afspraak
  Om uw sloopauto op te laten halen dient u een afspraak te maken. Bel ons en één van onze medewerkers zal uw situatie met u doornemen, zorg dat u uw kentekennummer bij de hand heeft. Samen bespreken we wanneer we uw auto op komen halen. Wellicht dat we telefonisch al een schatting kunnen doen van het bedrag we voor uw auto willen betalen. 

  Presentatie van de sloopauto
  Uw sloopauto laten ophalen is de volgende stap, maar als wij van autodemontagebedrijf De Mars bij u op de stoep staan, is het eigenlijk eerst aan u. U laat uw auto zien, en in welke staat hij verkeert. Wij kunnen zo een betere inschatting maken van de auto en wat zijn waarde is.

  Taxatie
  De taxatie is het volgende onderdeel. Uw auto wordt op waarde geschat en onze medewerker doet een bod op uw auto. U krijgt een eerlijke prijs, omdat wij altijd wel iets bruikbaars zien in een auto. Iedere auto heeft zo zijn charme, ook die van u. Daar krijgt u ook naar betaald.

  De overdracht
  Als u akkoord ben met ons bod, vindt de officiële overdracht plaats. De kentekenpapieren worden uitgewisseld en u krijgt een vrijwaringsbewijs, waarin staat dat u officieel niet meer de eigenaar van de auto bent.

  De betaling
  U krijgt betaald en ontvangt het geldbedrag dat we hebben afgesproken. 

  De afhandeling
  Ten slotte vindt de afhandeling plaats. Onze medewerkers controleren of alles op de juiste manier is verlopen en of alle documenten in orde zijn. Er wordt gekeken of u de betaling goed heeft ontvangen en u krijgt de mogelijkheid om nog enige vragen te stellen. Er wordt tijd voor u genomen en als iets nog onduidelijk is, dan kunt u dat kenbaar maken.

  Uw auto wordt op de autotransporter geladen
  Zodra de overdracht helemaal rond is, laadt onze medewerker uw auto op de autotransporter. Vervolgens wordt uw auto naar onze sloperij vervoerd waar hij gedemonteerd, hergebruikt en bijna helemaal gerecycled wordt. 

  Samenvatting van: sloopauto laten ophalen

  Als het goed is, weet u nu precies wat u moet doen in het geval dat u uw auto door de sloop wil laten ophalen. U bent bij ons betrouwbare autodemontagebedrijf in ieder geval in goede handen. U zult altijd een eerlijke prijs krijgen voor uw wagen, omdat wij weten dat er altijd nog iets bruikbaars in een auto zit wat gerecycled kan worden of hergebruikt. 

  Uw auto ophalen door de sloop is een verantwoordelijke taak en wij van autodemontagebedrijf De Mars gaan daarom uiterst secuur te werk. U zult te allen tijde geïnformeerd worden over de huidige stand van zaken met betrekking tot uw auto en u zult volledig worden betrokken in het proces. 

  Mocht u binnenkort op zoek zijn naar een autosloperij om uw sloopauto op te laten halen, vergeet dan vooral niet om contact op te nemen met autodemontagebedrijf De Mars. Wij staan altijd voor u klaar en willen u maar al te graag helpen. We hopen u dan ook snel te zien op ons terrein. Als u met ons in zee bent gegaan, zal alles ongetwijfeld vlot en soepel verlopen. Tot binnenkort!

  Liever zelf uw auto naar de sloop brengen? <- volg dan de link.

  Wil u uw auto door De Mars laten ophalen? 

  Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

   Uw persoonsgegevens:
   Gegevens van uw auto:
   Foto 1 (3mb) Foto 2 (3mb) Foto 3 (3mb) Foto 4 (3mb) ✓ Hoogste bod ✓ Gratis Ophaalservice ✓ Direct Uitbetaald

   Openingstijden

   Maandag t/m Vrijdag: 08:00 - 18:00
   Zaterdag: 09:00-15:00

   Adres

   Autodemontagebedrijf De Mars
   Graham Bellstraat 13
   8013 PL ZWOLLE

   Tel: 038 - 4655323
   Fax: 038 - 4604046
   Email: info@marsparts.nl

   Marsparts.nl is onderdeel van Autodemontagebedrijf De Mars B.V. Zwolle
   Copyright © Autodemontagebedrijf "De Mars" B.V.