Als autobezitter komt u soms voor vervelende verrassingen te staan. Bijvoorbeeld als uw auto niet meer geschikt is om in te rijden. Dit zorgt vaak voor een hoop gedoe en is iets waar niemand op zit te wachten. Niet alleen moet u een nieuwe auto zoeken, het oude voertuig staat dan ineens in de weg. Het best kunt u contact op nemen met een autosloop in Leeuwarden om uw auto kwijt te raken. Het is fijn als alles dan snel en zonder veel moeite geregeld kan worden. Bij Autodemontagebedrijf De Mars bent u hiervoor aan het juiste adres.

De Mar is een goede keuze als u in Leeuwarden een autosloop gaat zoeken. Autodemontagebedrijf De Mars beschikt namelijk over een ophaalservice die uw auto voor de deur ophaalt. Wij halen in heel Nederland auto’s op voor onze autosloop, dus ook in Leeuwarden. Dit scheelt u een hoop tijd en gedoe.

Uw sloopauto laten ophalen in Leeuwarden

Vul onderstaand formulier in om uw sloopauto op te laten halen. Na het invullen nemen we zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

  Wij geven altijd een goed bedrag voor uw sloopauto of schadeauto. Verstuur het formulier voor een snelle indicatie.
  ✓ Hoogste bod ✓ Gratis Ophaalservice ✓ Direct Uitbetaald Liever direct iemand spreken? Bel dan 0611415568

  Er kunnen verschillende redenen zijn waarom een auto gesloopt moet worden. Het voertuig kan gewoonweg te oud zijn, maar ook schade door een ongeval of een ernstig defect kan een oorzaak zijn waardoor een auto niet meer de weg op mag. Omdat de auto niet meer op de openbare weg mag of kan rijden, kunt u hem ook niet zelf naar een autosloperij toe rijden. Het is fijn als er dan een autosloop is die de auto bij u thuis in Leeuwarden op komt halen en alle zaken verder voor u regelt.

  Autosloperij Leeuwarden

  Als u een autosloperij in Leeuwarden nodig heeft komen wij naar u toe. Onze werkwijze is eenvoudig en duidelijk. U dient een verzoek in via de website en wij nemen daarna contact met u op om de zaken verder te regelen. Als u voldoende gegevens bij de hand heeft, zoals het kenteken van de auto, merk, type en wat de schade is, is het vaak mogelijk om telefonisch al een indicatie te geven van de prijs die wij voor het voertuig kunnen betalen. Als u akkoord gaat met deze prijs en de verdere voorwaarden maken wij een afspraak om de auto bij u op te halen. Het geld ontvangt u zo snel mogelijk op uw bankrekening.

  Ook het papierwerk, zoals het regelen van de vrijwaring, maken wij voor u in orde. U hoeft zelf helemaal niets te doen, behalve zorgen dat u thuis bent op het afgesproken tijdstip. De auto wordt voor uw deur opgeladen en direct meegenomen. U hoeft nergens meer naar om te kijken. Autodemontagebedrijf De Mars is betrouwbaar en snel en daarom ook in Leeuwarden een goede keuze.

  Het feit dat uw auto een sloopauto is geworden is vaak al erg genoeg. Het is goed om te weten dat er zorgvuldig mee wordt omgegaan en dat veel onderdelen nog een goede tweede kans zullen krijgen. Autodemontagebedrijf De Mars is een autosloperij in Leeuwarden die dit kan garanderen.

  Nadat de auto bij u is opgehaald, gaan wij er op de autosloperij mee aan de slag. Onderdelen die nog goed genoeg zijn worden uit de auto gehaald en hergebruikt. De rest wordt verder verwerkt, alles volgens de juiste regels. Normaal gesproken lukt het om van een auto maar liefst 86% te recyclen! U kunt uw sloopauto met een gerust hart aan ons overdragen.

  Wil u uw auto door De Mars laten ophalen? 

  Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

   Uw persoonsgegevens:
   Gegevens van uw auto:
   Foto 1 (3mb) Foto 2 (3mb) Foto 3 (3mb) Foto 4 (3mb) ✓ Hoogste bod ✓ Gratis Ophaalservice ✓ Direct Uitbetaald

   Openingstijden

   Maandag t/m Vrijdag: 08:00 - 18:00
   Zaterdag: 09:00-15:00

   Adres

   Autodemontagebedrijf De Mars
   Graham Bellstraat 13
   8013 PL ZWOLLE

   Tel: 038 - 4655323
   Fax: 038 - 4604046
   Email: info@marsparts.nl

   Marsparts.nl is onderdeel van Autodemontagebedrijf De Mars B.V. Zwolle
   Copyright © Autodemontagebedrijf "De Mars" B.V.