Zoekt u een opkoper auto met schade? Wanneer er schade aan uw auto bestaat, bijvoorbeeld door een auto-ongeluk, brengt u de auto ter reparatie bij de garage. Als echter blijkt dat de auto teveel schade heeft om nog te laten repareren, wilt u uw schadeauto verkopen. Waar vindt u echter de juiste opkoper om een auto met schade te verkopen? Autodemontagebedrijf De Mars staat is een expert in het recyclen van auto’s en auto-onderdelen. Onze autosloperij bevindt zich in Zwolle, maar als schadeauto opkoper bieden wij een ophaaldienst in heel Nederland aan. Zo heeft u geen omkijken meer naar uw schadeauto. Neem gelijk contact op voor meer informatie.

  Wij geven altijd een goed bedrag voor uw sloopauto of schadeauto. Verstuur het formulier voor een snelle indicatie.
  ✓ Hoogste bod ✓ Gratis Ophaalservice ✓ Direct Uitbetaald Liever direct iemand spreken? Bel dan 0611415568

  Schadeauto opkoper nodig? Wanneer spreken we van een schadeauto?

  Wanneer gaat het om een schadeauto voor een opkoper? Een schadeauto is eenvoudigweg een auto met schade aan onder meer het chassis of de motor. Als gevolg van deze schade moet een monteur herstelwerkzaamheden uitvoeren, zodat de auto weer veilig de weg op kan. De meest voorkomende schade ontstaat als direct gevolg van een aanrijding. Het kan hierbij gaan om een eenzijdige aanrijding, waarbij u uit de bocht vliegt bij een afrit of een paaltje raakt gedurende het inparkeren. Daarnaast ontstaat schade bij aanrijdingen met meerdere voertuigen, bijvoorbeeld door miscommunicatie of plotseling remmen. De impact die een aanrijding heeft hangt van de plek waar de schade plaatsvindt en de snelheid. Schade kan bovendien ook ontstaan door achterstallig onderhoud of ouderdom.

  Vormen van schade bij een schadeauto

  De opkoper van een auto met schade onderzoekt wat voor soort schade u aan het voertuig heeft, voordat er een prijs wordt bepaald. Bij een schadeauto zijn uiteenlopende vormen van schade mogelijk. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Interieurschade
  • Ruitschade
  • Blikschade
  • Waterschade
  • Brandschade
  • Schade aan het chassis
  • Schade aan motoronderdelen, remmen, elektra en meer

  De werkwijze van de opkoper schade auto

  De opkoper schade auto, hoe verloopt de verkoop van de schadeauto precies? Nadat uw auto aanzienlijk is beschadigd of volledig total loss is verklaard, biedt u de schadeauto aan een opkoper aan. De schadeauto is voor de opkoper een ideale uitdaging om zoveel mogelijk van het voertuig te recyclen. Wilt u wilt auto verkopen aan onze schade auto opkoper? Mail of bel ons dan om te vragen naar de mogelijkheden.

  Wat is de waarde van de schade auto opkoper?

  Hoe hoog is het bedrag voor de schade auto bij de opkoper? Ons autodemontagebedrijf De Mars neemt uw schadeauto graag van u over om zoveel mogelijk onderdelen her te gebruiken. Op ons werkterrein van maar liefst 9000 m2 hebben we de mogelijkheid om per schadeauto tot wel 86 procent te recyclen. Welk bedrag u ontvangt voor uw schade auto varieert enorm. Hoe meer schade uw auto heeft, des te lager het bedrag zal zijn. Hoe lager de kosten voor de reparatie zijn, des te hoger de winst is op de wagen. Als autosloperij zijn wij transparant en eerlijk over de waardebepaling. Laat u zich door geen enkele opkoper auto met schade wijsmaken dat het voertuig geen waarde meer bezit. Zelfs een auto met motorschade beschikt over uitstekende auto-onderdelen die prima hergebruikt kunnen worden.

  Hoe bepaalt de opkoper auto met schade de prijs?

  Voor de opkoper auto met schade zijn bij het bepalen van de prijs twee factoren van belang: de dagwaarde en de schadeprijs. De dagwaarde geeft aan wat uw auto op dit moment waard is. Voor het vaststellen van dit bedrag onderzoekt de opkoper van de schade auto elementen als de nieuwwaarde, het merk, de kilometerstand en het bouwjaar van de auto. De schadeprijs gaat over de huidige staat waarin de auto zich bevindt. Na de auto te hebben geïnspecteerd, stelt de opkoper vast hoeveel het kost om de auto te repareren. Als de dagwaarde een hoger bedrag is dan de schadeprijs, hebben we het over een schadeauto. Is de dagwaarde echter lager dan het schadebedrag, dan spreken we van een sloopauto. Hoe ouder de auto is, des te lager de dagwaarde zal zijn. In veel situaties zal een oude auto naar de sloop worden gebracht, omdat de reparatiekosten niet opwegen tegen de dagwaarde.

  Gratis transport bij schade auto opkoper

  Veelal krijgen wij als schade auto opkoper te maken met zogeheten WOK voertuigen. WOK staat hierbij voor Wacht Op Keuren. Deze auto’s zijn niet toegestaan op de openbare weg, totdat zij door de autokeuring heen zijn gekomen. In veel gevallen krijgt de auto de WOK status op het moment dat het in een auto-ongeluk betrokken is geraakt. Wanneer uw auto over de WOK status beschikt, is het essentieel dat u de autoverzekering laat voortbestaan. U bent namelijk wettelijk verplicht om de auto te verzekeren zolang u de eigenaar van de auto bent. Wanneer u echter geen geld aan de autoverzekering of motorrijtuigenbelasting wilt uitgeven, schorst u het kenteken tijdelijk. Een auto met een WOK status mag niet de weg op, behalve op de dag van de keuring. Het is dan toegestaan om naar het keuringsstation te rijden. Wilt u uw WOK schade auto aan onze opkoper verkopen? Als u met ons tot een akkoord komt over de verkoop, halen wij uw schadeauto gratis op. Zo heeft u geen zorgen over het vervoer van de schadeauto naar het autodemontagebedrijf.

  Neem gelijk contact op met onze opkoper auto met schade

  Wilt u met onze opkoper auto met schade in contact komen om uw voertuig te verkopen? Neem dan snel en eenvoudig contact op met De Mars. Wij zijn als autosloperij aangesloten bij STIBA en ARN. Daarnaast is ons bedrijf erkend door SGS en RDW. Alle formaliteiten worden voor u geregeld tegen een transparante prijs. Bel naar het telefoonnummer 06-11415568 of vul het onderstaand contactformulier in. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 15:00 uur.

  Wil u uw auto naar de sloop brengen? 

  Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

   Uw persoonsgegevens:
   Gegevens van uw auto:
   Foto 1 (3mb) Foto 2 (3mb) Foto 3 (3mb) Foto 4 (3mb) ✓ Hoogste bod ✓ Gratis Ophaalservice ✓ Direct Uitbetaald

   Openingstijden

   Maandag t/m Vrijdag: 08:00 - 18:00
   Zaterdag: 09:00-15:00

   Adres

   Autodemontagebedrijf De Mars
   Graham Bellstraat 13
   8013 PL ZWOLLE

   Tel: 038 - 4655323
   Fax: 038 - 4604046
   Email: info@marsparts.nl

   Marsparts.nl is onderdeel van Autodemontagebedrijf De Mars B.V. Zwolle
   Copyright © Autodemontagebedrijf "De Mars" B.V.