Autosloop Utrecht aan de voordeur, hoeveel service kan een mens krijgen? Ontdek hoe autodemontagebedrijf “De Mars” uw sloopauto uit Utrecht komt ophalen én u er ook nog eens goed voor betaalt.

Hoe moet dat met uw aanstaande sloopauto in Utrecht? U gaat vast googlen, op zoek naar een autosloop Utrecht. Maar dat valt nog niet mee. Ja natuurlijk, ook rondom Utrecht liggen vast autosloperijen. Maar hoe komt u daar vanuit die drukte van de grote stad? En wat nou als er onderweg iets misgaat? Daarom is het goed dat autosloperij De Mars er is. Want weet u wat dat voor u betekent? Dat betekent dat u meteen af bent van uw zorgen en het geregel. En voordat u nu zegt: ja maar De Mars zit niet in Utrecht? Dat is het probleem van onze medewerker die uw sloopauto in Utrecht komt ophalen. Ophalen? Juist, bij u voor de deur. Wat kunt u nog meer van een autosloperij verwachten? U zorgt dat alle papieren in orde zijn. Verder kunt u rustig in uw leesstoel gaan zitten tot De Mars komt voorrijden.

Uw sloopauto laten ophalen in Utrecht

Vul onderstaand formulier in om uw sloopauto op te laten halen. Na het invullen nemen we zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

  Wij geven altijd een goed bedrag voor uw sloopauto of schadeauto. Verstuur het formulier voor een snelle indicatie.
  ✓ Hoogste bod ✓ Gratis Ophaalservice ✓ Direct Uitbetaald Liever direct iemand spreken? Bel dan 0611415568

  Utrecht is een gezellige stad, maar ook een hele druk stad. Ondanks de goede bereikbaarheid met openbaar vervoer zweren veel mensen ook in Utrecht bij een eigen auto. Want hoe makkelijk is het niet om ook in hartje stad uw auto lekker voor de deur, of in ieder geval in de eigen straat te hebben staan? Maar juist ook vanwege de drukte, en het vandalisme dat iedere grote stad wel heeft, kiezen ook nogal wat mensen voor een gebruikte of zelfs een oudere auto. En u weet vast al waar we nu heen gaan: die auto komt ook een keer echt aan z’n eind. Zodra dat het geval is belt u met ons en wij komen uw auto bij u in Utrecht ophalen.

  Sloopauto verkopen Utrecht

  Dus ja, voor veel mensen is een sloopauto verkopen in Utrecht een behoorlijk grote stap. Eentje waar ze liever niet ineens mee geconfronteerd willen worden. Maar vaak geeft uw auto helaas niet van tevoren een seintje, zodat u weet dat u binnenkort toe bent aan verkopen van uw sloopauto in Utrecht. Natuurlijk, soms zijn er signalen. Probleempje hier. Storinkje daar. Dat kan een voorteken zijn dat uw auto zich binnenkort afmeldt en u hem moet aanmelden voor de sloop. Dat moment bepaalt u uiteraard zelf. Maar hoe dan ook staan de medewerkers van De Mars voor u klaar als het zover is. Zij zorgen ervoor dat uw sloopauto verkopen in Utrecht van een leien dakje gaat.

  Auto slopen Utrecht

  Auto slopen Utrecht? Dan worden dus alle nog bruikbare onderdelen van uw auto afgehaald. De medewerkers van De Mars hebben snel in de gaten wat nog geschikt is voor een andere auto en wat eigenlijk nauwelijks nog waarde heeft. Bedenk ook dat het voor bepaalde onderdelen tijd kost om ze te verwijderen. Een versnellingsbak is zo’n voorbeeld van een onderdeel dat wellicht nog een paar jaar mee kan in een andere auto. Maar denk ook aan kleinere onderdelen, zoals buitenspiegels en voor- en achterlichten. Zo wordt, bij uw Utrechtse auto slopen, uw trouwe vierwieler een soort donor voor andere auto’s. En u houdt er nog een leuke cent aan over. U blij, een andere auto-eigenaar blij (want hij hoeft geen nieuw onderdeel te kopen) en De Mars blij. Twijfel dus niet als u overweegt uw oudere auto weg te doen, maar neem contact op met een medewerker die u adviseert over auto slopen Utrecht. Hij zal u vervolgens ook vertellen hoe de procedure in zijn werk gaat, en wat hij van u nodig heeft om dat in gang te zetten.

  Wil u uw auto door De Mars laten ophalen? 

  Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

   Uw persoonsgegevens:
   Gegevens van uw auto:
   Foto 1 (3mb) Foto 2 (3mb) Foto 3 (3mb) Foto 4 (3mb) ✓ Hoogste bod ✓ Gratis Ophaalservice ✓ Direct Uitbetaald

   Openingstijden

   Maandag t/m Vrijdag: 08:00 - 18:00
   Zaterdag: 09:00-15:00

   Adres

   Autodemontagebedrijf De Mars
   Graham Bellstraat 13
   8013 PL ZWOLLE

   Tel: 038 - 4655323
   Fax: 038 - 4604046
   Email: info@marsparts.nl

   Marsparts.nl is onderdeel van Autodemontagebedrijf De Mars B.V. Zwolle
   Copyright © Autodemontagebedrijf "De Mars" B.V.