Als u in de Flevopolder woont en een autosloop in Lelystad zoekt, is autodemontagebedrijf De Mars een logische keuze. Het demonteren van auto’s en recyclen van auto-onderdelen is onze expertise, en we zijn dan ook het juiste adres voor het aanbieden van uw voertuig. U hoeft daarvoor trouwens niet zelf naar onze autosloop in Lelystad te komen, want ook wanneer uw auto niet meer rijdt of de openbare weg niet meer op mag staan wij voor u klaar.

Om het u extra gemakkelijk te maken halen we de sloopauto namelijk gratis bij u op. Ons bedrijf voor autosloop in Lelystad heeft een eigen ophaaldienst met een landelijke dekking. Het inleveren van uw afgeschreven voertuig kost u verder dus geen tijd en u bent er zeker van dat wij de auto volgens de regels demonteren en verwerken. Als u ervoor kiest om uw wagen aan De Mars autosloop Lelystad te verkopen, krijgt u daar bovendien ook een financiële tegemoetkoming voor!

Uw sloopauto laten ophalen in Lelystad

Vul onderstaand formulier in om uw sloopauto op te laten halen. Na het invullen nemen we zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

  Wij geven altijd een goed bedrag voor uw sloopauto of schadeauto. Verstuur het formulier voor een snelle indicatie.
  ✓ Hoogste bod ✓ Gratis Ophaalservice ✓ Direct Uitbetaald Liever direct iemand spreken? Bel dan 0611415568

  Sloopauto verkopen Lelystad

  Wanneer u overweegt om uw sloopauto te verkopen in Lelystad adviseren wij om uw verkoopplannen niet op de lange baan te schuiven. Zeker als het voertuig buiten staat en u er geen onderhoud meer aan pleegt, gaat de boel vaak snel achteruit. Daar komt nog bij dat een duidelijk afgeschreven auto die niet op eigen terrein staat eenvoudig het doelwit wordt van vandalisme. Verder lopen de verzekering en wegenbelasting natuurlijk ook gewoon door. Op tijd uw sloopauto verkopen in Lelystad bespaart u en uw woonomgeving dus niet alleen overlast, maar bij parkeren op de openbare weg ook onnodige uitgaven. En beschikt u over een garage of schuur? Dan kunt u de ruimte die uw overbodige auto in beslag neemt vast wel beter gebruiken.

  Wat op uw situatie ook van toepassing is, zo snel mogelijk uw sloopauto verkopen in Lelystad is altijd verstandig. Als u er ten minste nog een mooi bedrag voor wilt ontvangen. En daarvoor zit u bij De Mars goed. Ons bedrijf is RDW-erkend, gecertificeerd door de inspectiedienst SGS en aangesloten bij Auto Recycling Nederland (ARN) en STIBA, de brancheorganisatie van voertuigdemontagebedrijven. Daarmee zijn we een betrouwbare en transparante opkoper van oude auto’s. Wilt u uw sloopauto verkopen in Lelystad? Dan krijgt u van ons een eerlijke prijs, die gebaseerd is op de staat van de wagen en de kwaliteit van de nog werkende onderdelen. Er zijn dus genoeg redenen om bij een sloopauto verkopen in Lelystad contact op te nemen met autodemontagebedrijf De Mars.

  Autosloperij Lelystad

  Wellicht vindt u het een grote stap om uw auto te verkopen aan onze autosloperij in Lelystad. Ook al staat daar een vergoeding tegenover. Natuurlijk is het altijd mogelijk om door onderdelen te vervangen en reparaties te laten uitvoeren de levensduur van de auto te verlengen. Op een bepaald moment moet u zich echter afvragen of de kosten van revisie nog opwegen tegen de waarde van het voertuig. Maar ook als repareren niet meer loont, heeft uw wagen onze autosloperij voor Lelystad nog veel te bieden en gaat deze vanzelfsprekend niet linea recta naar de schroothoop.

  In de filosofie van autosloperij Lelystad De Mars is maatschappelijk verantwoord ondernemen het uitgangspunt. Ons bedrijf houdt bij het demonteren dan ook optimaal rekening met het milieu en neemt alle daarbij geldende voorschriften in acht. We recyclen gemiddeld 86% van het gewicht van een auto en geven de nog werkende of anderszins bruikbare onderdelen een tweede kans. Zoekt u een autosloperij in Lelystad voor uw afgeschreven personenwagen of bestelbus? Vul dan het antwoordformulier in en voeg enkele foto’s toe. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een ophaalafspraak te maken.

  Wil u uw auto door De Mars laten ophalen? 

  Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

   Uw persoonsgegevens:
   Gegevens van uw auto:
   Foto 1 (3mb) Foto 2 (3mb) Foto 3 (3mb) Foto 4 (3mb) ✓ Hoogste bod ✓ Gratis Ophaalservice ✓ Direct Uitbetaald

   Openingstijden

   Maandag t/m Vrijdag: 08:00 - 18:00
   Zaterdag: 09:00-15:00

   Adres

   Autodemontagebedrijf De Mars
   Graham Bellstraat 13
   8013 PL ZWOLLE

   Tel: 038 - 4655323
   Fax: 038 - 4604046
   Email: info@marsparts.nl

   Marsparts.nl is onderdeel van Autodemontagebedrijf De Mars B.V. Zwolle
   Copyright © Autodemontagebedrijf "De Mars" B.V.