Uw sloopauto laten ophalen in Amsterdam

Vul onderstaand formulier in om uw sloopauto op te laten halen. Na het invullen nemen we zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

  Wij geven altijd een goed bedrag voor uw sloopauto of schadeauto. Verstuur het formulier voor een snelle indicatie.
  ✓ Hoogste bod ✓ Gratis Ophaalservice ✓ Direct Uitbetaald Liever direct iemand spreken? Bel dan 0611415568

  Amsterdam, die grote stad: u heeft een sloopauto in 020 en zoekt een autosloop Amsterdam? Hoe gaat dat precies te werk? Dat is een vraag die dagelijks verschillende mensen zich stellen in Amsterdam. Want als u in een kleinere stad woont, of in een dorp, dan is het een stuk makkelijker. Met een beetje geluk zit er zelfs een autosloperij bijna bij u om de hoek. Met een beetje hulp krijgt ook u uw sloopauto daar wel geparkeerd. Maar als u in een grote stad als Amsterdam woont, dan is een autosloop Amsterdam nog niet zo snel gevonden. Dat denkt u echter maar. Want kent u alle autosloperijen? En heeft u al van De Mars gehoord?

  De Mars haalt ook uw sloopauto in Nederlands grootste stad op. U hoeft niet naar een autosloop Amsterdam. De autosloop Amsterdam komt naar u! U kunt dus opgelucht adem halen. Uw auto slopen in Amsterdam is dan snel geregeld. Een fijn gemak voor u!

  Sloopauto laten ophalen

  Sloopauto verkopen Amsterdam

  Wilt u dus uw sloopauto verkopen, en bevindt u zich in Amsterdam, dan biedt De Mars uitkomst. Geen gemanoeuvreer door het drukke stadsverkeer. Geen file op de ringweg. Nee, uw Amsterdamse sloopauto verkopen aan De Mars betekent einde geregel. Uw sloopauto wordt netjes op het afgesproken tijdstip opgehaald in Amsterdam, en u bent er mooi van af. En natuurlijk levert u dat nog iets op, want elke auto heeft onderdelen die nog bruikbaar zijn. U kunt erop vertrouwen dat u altijd een nette prijs krijgt betaald voor uw auto. 

  Ga niet zelf de weg meer op met uw oude wagen, u neemt hiermee een enorm risico. Zo stelt u zich bloot aan onverzekerde ongevallen en aan hoge boetes.U wilt uw sloopauto veilig verkopen in Amsterdam, en dat kan gewoon via De Mars. Verkoop uw sloopauto aan ons en wij komen hem veilig bij u ophalen in Amsterdam. Uw sloopauto verkopen in Amsterdam moet natuurlijk wel een veilige bezigheid blijven, neem dus geen risico.

  Auto Slopen Amsterdam

  Daar gaat hij dan, uw Amsterdamse sloopauto. U had er zich van tevoren zorgen over gemaakt, over uw auto slopen in Amsterdam. Want hoe werkt dat allemaal? En is mijn auto nog wel iets waard? U baalt er natuurlijk ook van dat u een andere auto zult moeten kopen. Maar straks blijkt hoe makkelijk dat auto slopen in Amsterdam eigenlijk gaat. En u krijgt er nog een leuk bedrag voor betaald, door dit betrouwbare sloopbedrijf die ook naar Amsterdam rijdt voor sloopauto’s. Daarmee heeft u alvast een kleine basis voor die nieuwe aanschaf. En hoe fijn is het dat u uw oude auto op kan laten halen in Amsterdam? 

  Wil u uw auto door De Mars laten ophalen? 

  Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

   Uw persoonsgegevens:
   Gegevens van uw auto:
   Foto 1 (3mb) Foto 2 (3mb) Foto 3 (3mb) Foto 4 (3mb) ✓ Hoogste bod ✓ Gratis Ophaalservice ✓ Direct Uitbetaald

   Openingstijden

   Maandag t/m Vrijdag: 08:00 - 18:00
   Zaterdag: 09:00-15:00

   Adres

   Autodemontagebedrijf De Mars
   Graham Bellstraat 13
   8013 PL ZWOLLE

   Tel: 038 - 4655323
   Fax: 038 - 4604046
   Email: info@marsparts.nl

   Marsparts.nl is onderdeel van Autodemontagebedrijf De Mars B.V. Zwolle
   Copyright © Autodemontagebedrijf "De Mars" B.V.