U bent op zoek naar een goede autosloop Kampen en die bieden wij u. Er komt in het leven van iedere auto een moment dat de verplichte keuring een probleem wordt. Op een gegeven moment wegen de kosten van een reparatie niet meer op tegen de voordelen en het doorrijden in het voertuig. Op dat moment zit er nog maar één ding op: naar een degelijke en betrouwbare autosloper. Wij verzorgen een degelijke uitkomst en een nieuw leven voor uw auto tegen een degelijke prijs. Het verwerken van dit soort auto’s is voor ons gesneden koek. En we letten uiteraard ook op de duurzaamheid en de milieuvriendelijkheid: in totaal recyclen we maar liefst 86% van het gewicht. Dit is een stuk meer dan gemiddeld. Uiteraard bent u bij ons welkom als u een autosloop Kampen zoekt.

Vul onderstaand formulier in en wij doen als autosloperij de rest, we komen uw auto graag ophalen in Kampen. Gewoon bij u voor de deur of waar u zich ook bevindt. 

Uw sloopauto laten ophalen in Kampen

Vul onderstaand formulier in om uw sloopauto op te laten halen. Na het invullen nemen we zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

  Wij geven altijd een goed bedrag voor uw sloopauto of schadeauto. Verstuur het formulier voor een snelle indicatie.
  ✓ Hoogste bod ✓ Gratis Ophaalservice ✓ Direct Uitbetaald Liever direct iemand spreken? Bel dan 0611415568

  Autosloperij Kampen

  Wij zijn een ervaren en betrouwbare autosloperij Kampen. Al jaren zijn wij een solide partij in de regio voor uw auto’s en auto-onderdelen. Dit heeft er ook toe geleid dat wij zijn aangesloten bij de ARN en STIBA. Dit zijn brancheorganisaties die als doel hebben de veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid binnen demontagebedrijven te verhogen en te waarborgen. In de praktijk houdt dit in dat wij verplicht zijn om aan bepaalde kwaliteitsnormen te voldoen. Dit biedt klanten zekerheid dat wij als bedrijf zowel kosteneffectief als milieuvriendelijk te werk gaan. Dit geldt voor alle auto’s en voertuigen, omdat wij geen merkspecifieke autosloperij zijn. U kunt bij onze autosloperij Kampen voor alle soorten en maten auto’s terecht. En mede daarom krijgt u bij ons ook altijd een marktconforme prijs voor uw auto’s of uw auto-onderdelen.

  Autodemontage Kampen

  Op basis van onze jarenlange expertise bieden wij effectieve en prijsbewuste autodemontage Kampen. Voor alle onderdelen die u niet meer nodig heeft of die u voor een goede prijs wilt verkopen. Deze nemen we uiteraard ook los aan, omdat we niet alleen hele auto’s verwerken, maar ook losse stukken materiaal en zaken waar een krasje op zit. Uiteraard werkt het heel gemakkelijk. De Mars is niet gevestigd in Kampen maar heeft een ophaaldienst. In principe opereren wij dus zelfs op landelijk niveau. Door onze jarenlange expertise en ervaring op het gebied van recyclen hebben we een grote voorraad materialen opgeslagen. Dus ook als u een prima werkende auto heeft waar één onderdeel aan ontbreekt kunnen we u in een mum van tijd uit de brand helpen.

  Benieuwd geworden? Neem snel contact op via 038 – 4655323 voor goede en degelijke autodemontage Kampen.

  Extra over marsparts | Autosloop Kampen

  De Mars is een bedrijf gespecialiseerd in het demonteren van allerlei soorten voertuigen. Wij recyclen autos’s en zorgen voor een nieuw leven voor verschillende specifieke auto-onderdelen. Onze dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het opkopen en verwerken van sloopauto’s en auto’s met schade. U kunt bij ons terecht met alle soorten merken en modellen. Misschien zijn we wel geïnteresseerd in uw auto! Wij zijn immers op zoek naar alle soorten en maten: van een auto die al bijna total loss is verklaard tot auto’s waarvan slechts één onderdeel niet meer naar behoren functioneert.

  Wil u uw auto door De Mars laten ophalen? 

  Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

   Uw persoonsgegevens:
   Gegevens van uw auto:
   Foto 1 (3mb) Foto 2 (3mb) Foto 3 (3mb) Foto 4 (3mb) ✓ Hoogste bod ✓ Gratis Ophaalservice ✓ Direct Uitbetaald

   Openingstijden

   Maandag t/m Vrijdag: 08:00 - 18:00
   Zaterdag: 09:00-15:00

   Adres

   Autodemontagebedrijf De Mars
   Graham Bellstraat 13
   8013 PL ZWOLLE

   Tel: 038 - 4655323
   Fax: 038 - 4604046
   Email: info@marsparts.nl

   Marsparts.nl is onderdeel van Autodemontagebedrijf De Mars B.V. Zwolle
   Copyright © Autodemontagebedrijf "De Mars" B.V.