Benieuwd wat de hoogste prijs van de sloopauto is? Als uw auto zodanig veel schade heeft opgelopen dat de kosten voor reparatie hoger zijn dan de dagwaarde, is het verstandig om de auto te verkopen. Ook kan het zijn dat uw auto geen APK heeft ondergaan, waardoor u de wagen van de hand wilt doen. Marsparts.nl is als gerenommeerde autodemontagebedrijf gespecialiseerd in het recyclen van voertuigen. Iedere dag kopen wij sloopauto’s in, om vervolgens ten minste 86 procent van de voertuigen te hergebruiken. Wij zijn erkend door de RDW, SGS gecertificeerd en aangesloten bij de STIBA en ARN. Het is voor ons essentieel dat u een eerlijke en betrouwbare prijs voor de sloopauto ontvangt. Vraag meteen meer informatie aan voor een sloopauto verkopen tegen de hoogste prijs via de website.

  Wij geven altijd een goed bedrag voor uw schadeauto of sloopauto. Verstuur het formulier voor een snelle indicatie.
  ✓ Hoogste bod ✓ Gratis Ophaalservice ✓ Direct Uitbetaald Liever direct iemand spreken? Bel dan 0611415568

  Een bedrag van 100, 150 of 250 euro voor een sloopauto, wat is normaal?

  U vraagt zich wellicht af wat een marktconforme vergoeding voor uw sloopvoertuig is. Een bedrag van 100, 150 of 250 euro voor de sloopauto, is dat standaard? Belangrijk is het om u zich te realiseren dat de gemiddelde prijs van een sloopauto enorm varieert. Waar bij de ene wagen de minimale prijs voor de sloopauto 100 euro is, levert het andere voertuig met gemak 250 euro op. De verschillen in vergoeding hebben te maken met de markt van vraag en aanbod. Als een bepaald voertuig enorm in trek is, levert deze wagen meer op dan een auto die minder populair is. Daarnaast leveren voertuigen met meerdere waardevolle elementen en zwaardere wagens een hoger bedrag op dan wagens die lichter zijn en minder waardevolle elementen bevatten. Vanzelfsprekend betalen wij meer voor een voertuig waar meer waardevolle elementen in zitten.

  Minimaal 150 euro voor de sloopauto

  Bij Marsparts.nl kunt u altijd rekenen op minimaal 150 euro voor een zware sloopauto. De gemiddelde prijs voor de sloopauto is namelijk zo’n 5 tot 10 cent per kilo. Het recyclen van het materiaal geeft het voertuig een bepaalde waarde. In uw auto zitten namelijk metaal en oud ijzer, maar ook bijzondere metalen als aluminium, chroom, geelkoper en roodkoper. Wij halen vloeistoffen en niet bruikbare elementen uit de auto en brengen vervolgens het oud ijzer naar de recycling. Voor dit oude ijzer ontvangen wij de schrootprijs. Ondanks dat de schrootprijs kan variëren, zijn de fluctuaties niet van zo’n grote omvang zodat altijd een basisprijs van minimaal prijs voor de sloopauto wordt gerekend. Weegt het voertuig 1000 kilogram? Dan ontvangt u minstens 100 euro voor de wagen. Gaat het om een zwaarder voertuig van bijvoorbeeld 1500 kilogram? Dan ontvangt u minimaal 150 euro voor de sloopauto. Een uitzondering hierop geldt wel voor een gestripte of verbrande wagen. Het ijzer van een verbrand voertuig kan namelijk niet worden hergebruikt. Dit betekent dat een verbrande auto minder geld waard is. Bij een gestripte auto geldt ook een lagere prijs, aangezien er minder bruikbaar gewicht aanwezig is.

  Sloopauto prijs berekenen

  Naast het gewicht en het soort materialen dat zich in de wagen bevindt, zijn er andere factoren van belang om de sloopauto prijs te berekenen. Zo hangt het ervan af in welke staat de auto zich verkeert, het merk, het soort auto en de waarde van bepaalde tweedehands auto-materialen. Sommige onderdelen zijn zeer gewild, terwijl andere elementen maar lastig te verkopen zijn. Met name nieuwere voertuigen zijn zeer in trek. Een sloopauto van het jaartal 2013 zal dan ook meer opleveren dan een sloopvoertuig uit 2000. We gaan daarom uit van een basiswaarde voor de sloopauto met daar bovenop de waarde voor materialen als het een zeldzame of nieuwe auto betreft. Het automerk speelt hierbij ook een belangrijke rol. Zo is de hoogste prijs voor een sloopauto van dure automerken als Mercedes of BMW een veelvoud van het tarief voor een Citroën of Fiat.

  Ontvang de beste prijs voor de sloopauto

  Wilt u weten wat de beste prijs voor de sloopauto is? In date geval is het verstandig om onderzoek te doen naar het model van uw voertuig en welke auto-elementen hiervan geliefd zijn. Wat is het bouwjaar van uw voertuig, hoe hoog staat de kilometerstand en hoeveel bruikbare materialen zijn er in de auto aanwezig? Zo kan de motor van uw voertuig nog geld opleveren of heeft u accessoires als nette autostoelen en een perfect functionerende airconditioning. Het klinkt aantrekkelijk om bij een sloopauto de goede elementen uit de auto te verwijderen, maar het verkopen van deze losse elementen is niet eenvoudig. U kunt daarom beter de auto in zijn volledigheid verkopen. Bij Marsparts.nl ontvangt u direct een mooie prijs voor uw sloopauto, terwijl u met losse dlen langer bezig bent om deze te verkopen. Ook de kiloprijs voor oud ijzer kunt u opzoeken. Vervolgens stapt u naar een autodemontagebedrijf als Marsparts.nl om een betrouwbaar en eerlijk tarief voor uw sloop auto te ontvangen.

  Hoogste prijs sloopauto aan de hand van uw gegevens

  Het werkterrein van ons autodemontagebedrijf in Zwolle is met meer dan 9000 vierkante meter absoluut de moeite waard om te bezoeken. U ontvangt hier direct een uniek kijkje hoe het volledige proces van uw sloopauto eruit zal komen te zien: van inkoop tot demontage. Uit ervaringen, met name ook gedurende het Corona-tijdperk, hebben wij ervaren dat de virtuele verkoop van sloopauto’s net zo adequaat verloopt. Daarnaast mogen of kunnen veel sloopauto’s niet de weg op, waardoor de digitale verkoop van sloopauto’s veiliger en spoediger verloopt. Met een online formulier verzoeken wij u om bepaalde basisinformatie over de sloopauto door te geven. Zo vult u informatie in over het model, merk, bouwjaar en de geleden schade. Dankzij uw informatie en onze jarenlange expertise met het inkopen van sloopauto’s en schadeauto’s weten wij al snel tot een vrijblijvend bod te komen. Over het algemeen heeft u het bod binnen een paar uur binnen. Wilt u liever persoonlijk contact om de hoogste prijs voor de sloopauto te ontvangen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer 06-11415568.

  De hoogste prijs sloopauto bij Marsparts

  Marsparts.nl doet er alles aan om de bepaling van de prijs van uw sloopauto zo eerlijk en transparant mogelijk te laten verlopen. Zelfs als uw auto volledig total loss is, is uw auto nog meer waard dan u denkt. Zelfs bij auto’s met schade aan de motor. Aan de hand van de dagwaarde en de restwaarde bepalen we de hoogste prijs voor de sloopauto. Veel schadeauto’s mogen daarnaast ook niet meer de weg op. Daarom bieden wij een gratis ophaaldienst aan in heel Nederland. Ook regelen wij voor u de administratie, zoals het leveren van het vrijwaringsbewijs. Dit bewijs heeft u nodig om de autoverzekering op te zeggen. Zo heeft u geen omkijken meer naar de overdracht van uw sloopauto. Meer weten over het proces van de waardebepaling voor uw sloopauto? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons online formulier of neem direct persoonlijk contact op via ons telefoonnummer. Wij kopen ieder automerk in en doen u binnen een paar uur een eerlijk bod. Nadat u het geaccepteerd heeft, staat het geld binnen 24 uur op uw rekening.

   Gegevens auto:
   Foto 1 (3mb) Foto 2 (3mb) Foto 3 (3mb) Foto 4 (3mb) ✓ Hoogste bod ✓ Gratis Ophaalservice ✓ Direct Uitbetaald

   Openingstijden

   Maandag t/m Vrijdag: 08:00 - 18:00
   Zaterdag: 09:00-15:00

   Adres

   Autodemontagebedrijf De Mars
   Graham Bellstraat 13
   8013 PL ZWOLLE

   Tel: 038 - 4655323
   Fax: 038 - 4604046
   Email: info@marsparts.nl

   Marsparts.nl is onderdeel van Autodemontagebedrijf De Mars B.V. Zwolle
   Copyright © Autodemontagebedrijf "De Mars" B.V.