Wanneer u in Drenthe woont en uw oude auto naar een autosloperij in Assen wilt brengen, is De Mars hét adres. De Mars is een demontagebedrijf voor alle soorten auto’s: van personenwagens tot bestelbusjes. Wij kopen particuliere voertuigen op, maar u kunt bij ons ook terecht met uw afgeschreven bedrijfsauto. Onze autosloperij voor Assen en de rest van Drenthe specialiseert zich in recycling en hergebruik. Alle onderdelen die het nog doen, krijgen dankzij De Mars een tweede leven. In ruil daarvoor ontvangt u een eerlijke prijs, die recht doet aan de waarde van uw sloopauto.

Uw sloopauto laten ophalen in Assen

Vul onderstaand formulier in om uw sloopauto op te laten halen. Na het invullen nemen we zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

  Wij geven altijd een goed bedrag voor uw sloopauto of schadeauto. Verstuur het formulier voor een snelle indicatie.
  ✓ Hoogste bod ✓ Gratis Ophaalservice ✓ Direct Uitbetaald Liever direct iemand spreken? Bel dan 0611415568

  Vanzelfsprekend maakt het ons niets uit waar in Drenthe u woonachtig bent of uw bedrijf heeft. Als autosloperij voor Assen koopt De Mars niet alleen afgeschreven auto’s op in de stad zelf, maar zijn we actief door de hele provincie. En wilt u uw voertuig een waardevolle eindbestemming geven door deze aan ons demontagebedrijf te verkopen? Dan heeft u daar voor de rest geen werk aan. Naar onze autosloperij in Assen komen is namelijk niet nodig, want voor het transport van uw voertuig kunt u rekenen op onze gratis ophaaldienst. De Mars komt naar elke regio in Drenthe: van Peizermade tot Coevorden.

  Autosloop Assen

  De verkoop van uw wagen aan onze autosloop in Assen is niet alleen goed voor uw portemonnee. Omdat De Mars zoveel mogelijk onderdelen recyclet, levert u er ook een positieve bijdrage mee aan het milieu. Ons autodemontagebedrijf geeft gemiddeld 86% van het autogewicht een tweede leven. Slechts een klein deel van uw voertuig komt via De Mars autosloop in Assen dus op de afvalberg terecht. Een ander milieuvoordeel van recyclen is dat het de productie van nieuwe auto-onderdelen beperkt. Ook zijn er geen logistieke processen nodig om de benodigde grondstoffen aan te voeren en de onderdelen te distribueren.

  Onze autosloop voor Assen en Drenthe is gevestigd op een terrein met een omvang van 9000 vierkante meter. Dit staat voor een groot deel vol met schade- en sloopauto’s. Tijdens het demonteren van de voertuigen slaan we de opnieuw te gebruiken onderdelen ook bij ons bedrijf op. We beschikken daartoe over een magazijn van meer dan 1500 vierkante meter. Hier vindt u auto-onderdelen van uiteenlopende merken. Op onze site wordt snel duidelijk voor welke autotypes we tweedehands onderdelen op voorraad hebben. Omdat onze autosloop in Assen dagelijks nieuwe personenwagens en busjes recyclet, raden wij aan om het assortiment regelmatig te checken.

  Sloopauto verkopen Assen

  Een sloopauto verkopen in Assen aan De Mars betekent dat u kiest voor een vertrouwd adres. Wij hebben jarenlange ervaring in het demonteren van schadeauto’s en het veiligstellen van de nog werkende onderdelen. Autodemontagebedrijf De Mars is erkend door de RDW en aangesloten bij Auto Recycling Nederland (ARN) en STIBA, de brancheorganisatie en belangenbehartiger van gecertificeerde voertuigdemontage- en recyclebedrijven. Het STIBA-lidmaatschap garandeert tevens dat wij voldoen aan alle normen van het gecertificeerde kwaliteitssysteem KZD (KwaliteitsZorg Demontage). Door aan ons uw sloopauto te verkopen in Assen weet u dus dat wij alle regels omtrent demontage, arbowetgeving en materiaalrecycling strikt naleven.

  Neem contact op met De Mars wanneer u uw sloopauto wilt verkopen in Assen. Dat kan door te bellen of een bericht te sturen via het antwoordformulier op deze pagina. Voeg in dat geval ook een aantal goede foto’s van de auto toe, zodat wij een idee krijgen in welke staat deze verkeert. Voor ons heeft elk voertuig zo zijn waarde. En dat geldt ongetwijfeld ook voor uw afgekeurde of niet meer rijdende personenwagen of goederen- of bestelbus. Uw sloopauto verkopen in Assen voor hergebruik is bovendien altijd beter dan hem naar de schroothoop brengen.

  Wil u uw auto door De Mars laten ophalen? 

  Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

   Uw persoonsgegevens:
   Gegevens van uw auto:
   Foto 1 (3mb) Foto 2 (3mb) Foto 3 (3mb) Foto 4 (3mb) ✓ Hoogste bod ✓ Gratis Ophaalservice ✓ Direct Uitbetaald

   Openingstijden

   Maandag t/m Vrijdag: 08:00 - 18:00
   Zaterdag: 09:00-15:00

   Adres

   Autodemontagebedrijf De Mars
   Graham Bellstraat 13
   8013 PL ZWOLLE

   Tel: 038 - 4655323
   Fax: 038 - 4604046
   Email: info@marsparts.nl

   Marsparts.nl is onderdeel van Autodemontagebedrijf De Mars B.V. Zwolle
   Copyright © Autodemontagebedrijf "De Mars" B.V.