Misschien kunt u zich niet voorstellen om ooit een autosloperij in Enschede nodig te hebben. Maar wat als door omstandigheden uw auto ineens rijp is voor de sloop? Dat is natuurlijk alles behalve leuk en u zit meteen met een probleem. U moet de auto namelijk nog kwijt zien te raken. De meeste mensen zijn hier niet op voorbereid en weten niet wat te doen. De auto ergens naar toe brengen is geen optie meer en wie wil er nu een auto hebben die niet meer de weg op kan? Het beste kunt u op zoek gaan naar een autosloperij die het voertuig thuis in Enschede wil ophalen en zo uw probleem uit de weg kan helpen.

Deze autosloperij is Autodemontagebedrijf ‘De Mars’. Na het maken van een afspraak wordt uw auto voor uw deur opgehaald. Makkelijk en zonder veel gedoe. U hoeft er zelf niet meer mee op pad en alle wordt verder voor u geregeld.

Uw sloopauto laten ophalen in Enschede

Vul onderstaand formulier in om uw sloopauto op te laten halen. Na het invullen nemen we zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

  Wij geven altijd een goed bedrag voor uw sloopauto of schadeauto. Verstuur het formulier voor een snelle indicatie.
  ✓ Hoogste bod ✓ Gratis Ophaalservice ✓ Direct Uitbetaald Liever direct iemand spreken? Bel dan 0611415568

  Autosloop Enschede

  Als uw auto naar de autosloop Enschede moet, kunnen hier verschillende redenen voor zijn. Het voertuig is oud, kapot, afgekeurd of heeft schade opgelopen waardoor er niet meer veilig meer gereden kan worden. Zelf naar een autosloop in Enschede rijden is dan een groot risico, het mooiste zou zijn als uw auto voor de deur wordt opgehaald. Autodemontagebedrijf De Mars vindt dit niet meer dan logisch en helpt u graag om uw sloopauto veilig van uw oprit te verwijderen.

  Hoewel De Mars niet is gevestigd in Enschede, is het geen probleem om in Enschede een auto op te halen. Onze mensen rijden door heel het land en komen op veel verschillende plekken. U maakt eenvoudig een afspraak via de website en geeft de informatie door betreffende de auto. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

  Telefonisch krijgt u een indicatie van de prijs die De Mars u voor het voertuig kan betalen. Als er voldoende informatie wordt gegeven, evt. ondersteund met foto’s, is het goed mogelijk een prijs af te spreken zonder de auto in het echt te hebben gezien. In andere gevallen kan de definitieve prijs voor het voertuig pas ter plaatse worden afgesproken, als de staat van de auto door ons is bekeken en beoordeeld.

  Sloopauto verkopen Enschede

  Als u voor het verkopen van een sloopauto in Enschede Autodemontagebedrijf De Mars inschakelt, dan wordt alles eenvoudig en snel geregeld. Nadat u akkoord bent gegaan met de afgesproken prijs ontvangt u dit bedrag op uw rekening, meestal al voordat het voertuig wordt meegenomen. Ook krijgt u voor die tijd het vrijwaringsbewijs van de auto. U ontvangt altijd een goede, reële prijs en komt zonder verder gedoe van uw sloopauto af.

  Als onze chauffeurs het voertuig bij u hebben opgeladen gaan we hier zorgvuldig mee om. De auto wordt meegenomen naar het autodemontagebedrijf waar alle nog bruikbare onderdelen worden veiliggesteld, zodat deze nog een tweede leven tegemoet kunnen gaan. Normaal gesproken lukt het om tot wel 86% van een voertuig te recyclen. Wat er overblijft wordt op een veilige manier verder verwerkt.

  Een sloopauto verkopen in Enschede is dus erg gemakkelijk. U hoeft alleen maar de afspraak te plannen en Autodemontagebedrijf De Mars regelt de rest voor u. Snel, zorgvuldig en naar tevredenheid van vele klanten die u voorgingen.

  Wil u uw auto door De Mars laten ophalen? 

  Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

   Uw persoonsgegevens:
   Gegevens van uw auto:
   Foto 1 (3mb) Foto 2 (3mb) Foto 3 (3mb) Foto 4 (3mb) ✓ Hoogste bod ✓ Gratis Ophaalservice ✓ Direct Uitbetaald

   Openingstijden

   Maandag t/m Vrijdag: 08:00 - 18:00
   Zaterdag: 09:00-15:00

   Adres

   Autodemontagebedrijf De Mars
   Graham Bellstraat 13
   8013 PL ZWOLLE

   Tel: 038 - 4655323
   Fax: 038 - 4604046
   Email: info@marsparts.nl

   Marsparts.nl is onderdeel van Autodemontagebedrijf De Mars B.V. Zwolle
   Copyright © Autodemontagebedrijf "De Mars" B.V.