Bent u op zoek naar een autosloop in Friesland of omgeving? Als u een auto heeft die vanwege de ouderdom en gebreken niet meer door de Apk-keuring komt, dan wordt het tijd om deze weg te doen. Voor de normale occasionverkoop komt uw auto niet meer in aanmerking, dus de autosloop is de enige optie. Misschien dat u al een andere auto heeft? Dan staat uw sloopauto ongetwijfeld in de weg.

Neem daarom contact op met Autodemontagebedrijf De Mars. Hoewel uw auto in de reguliere occasionmarkt niet meer interessant is, geldt dit niet voor ons. Ook een sloopauto heeft nog onderdelen die voor ons interessant zijn. Wij weten uw auto altijd op waarde te schatten. Wij demonteren uw sloopauto en halen hier alle bruikbare onderdelen uit. Hiervoor hebben wij een groot magazijn van ruim 1.500 m². Geïnteresseerden die auto-onderdelen zoeken, zijn dan ook welkom bij ons.

Uw sloopauto laten ophalen in Friesland

Vul onderstaand formulier in om uw sloopauto op te laten halen. Na het invullen nemen we zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

  Wij geven altijd een goed bedrag voor uw sloopauto of schadeauto. Verstuur het formulier voor een snelle indicatie.
  ✓ Hoogste bod ✓ Gratis Ophaalservice ✓ Direct Uitbetaald Liever direct iemand spreken? Bel dan 0611415568

  Ondanks dat uw auto inmiddels een sloopauto is geworden, heeft u hier misschien wel warme herinneringen aan. U wilt op een goede wijze afscheid nemen van uw auto en er een goed gevoel aan overhouden? Juist dan moet u contact met ons opnemen. Wij betalen altijd een eerlijke prijs, waar u zeker tevreden mee zult zijn. Daarnaast weet u, dat u verantwoord bezig bent, want de meeste onderdelen van auto worden gerecycled.

  Autosloperij Friesland

  Waarom zou u uw sloopauto aan Autodemontagebedrijf De Mars als autosloperij in Friesland verkopen? Wij zijn een betrouwbare autosloperij. Wij betalen u de juiste prijs en daarnaast staat duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel. Misschien dat u er nog nooit bij heeft stilgestaan wat er met uw auto gebeurt op een autosloperij?

  Uw auto wordt niet zomaar even gesloopt. Een sloopauto is dan niet meer geschikt voor de openbare weg, er zijn nog talloze onderdelen die opnieuw gebruikt kunnen worden in andere auto´s. Deze onderdelen halen wij eruit, zodat er nog maar weinig overblijft. Wist u dat wij gemiddeld ruim 86% van het gewicht van uw auto hergebruiken? Wij doen er dus alles aan om zo duurzaam mogelijk om te gaan met uw auto. Kiest u voor ons als autosloperij in Friesland, dan maakt u een milieubewuste keuze.

  In lang niet alle gevallen lukt het om bij ons langs te komen met uw sloopauto. In het geval dat uw auto niet door de Apk-keuring komt, mag u niet eens de weg op. Vaak maken wij ook mee dat een sloopauto het niet meer doet. Voor ons is dit geen probleem. Wij hebben een eigen ophaalservice, zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken.

  Sloopauto verkopen in Friesland?

  Wilt u uw slootauto verkopen in Friesland aan Autodemontagebedrijf De Mars? Maak dan gerust een afspraak met ons. Afhankelijk van uw situatie, bent u altijd welkom om uw auto aan ons te presenteren.

  Ook als dit niet mogelijk is voor u, dan kunnen wij online al een goede eerste indruk van uw auto krijgen. Stuur ons via het online contactformulier alle informatie over uw auto, zoals het merk, model, kenteken en de staat van uw auto. Voeg hierbij ook de nodige foto´s toe, dan kunnen wij al een goede inschatting maken. Wij zullen u een voorstel doen en als u het hiermee eens bent, dan is de verkoop van uw sloopauto rond. Wij zullen direct overgaan tot betaling per bank en desgewenst de auto bij u ophalen.

  Wilt u geen sloopauto verkopen, maar bent u juist op zoek naar auto-onderdelen? Bekijk dan online onze voorraad auto-onderdelen. Voor vrijwel alle automerken en van vele automodellen, hebben wij auto-onderdelen te koop. Uw bestelde auto-onderdelen mag u bij ons ophalen, maar het is voor ons geen moeite om uw bestelling binnen 24 uur naar u te verzenden.

  Wil u uw auto door De Mars laten ophalen? 

  Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

   Uw persoonsgegevens:
   Gegevens van uw auto:
   Foto 1 (3mb) Foto 2 (3mb) Foto 3 (3mb) Foto 4 (3mb) ✓ Hoogste bod ✓ Gratis Ophaalservice ✓ Direct Uitbetaald

   Openingstijden

   Maandag t/m Vrijdag: 08:00 - 18:00
   Zaterdag: 09:00-15:00

   Adres

   Autodemontagebedrijf De Mars
   Graham Bellstraat 13
   8013 PL ZWOLLE

   Tel: 038 - 4655323
   Fax: 038 - 4604046
   Email: info@marsparts.nl

   Marsparts.nl is onderdeel van Autodemontagebedrijf De Mars B.V. Zwolle
   Copyright © Autodemontagebedrijf "De Mars" B.V.