Uw oude auto verkopen eenvoudig en binnen 24 uur voor een uitstekend bedrag? Veelal komt bij de verkoop van een oude wagen veel gedoe kijken. Allereerst dient u de juiste koper te vinden, vervolgens moet u proefritten regelen en met de koper onderhandelen over een mooi bedrag. Wilt u ervan verzekerd zijn dat u een eerlijk tarief ontvangt voor uw oude voertuig? Marsparts.nl biedt u een eerlijke verkoopprijs, waarbij u zelfs een auto total loss aan ons kunt verkopen. Wij zijn in ieder automerk geïnteresseerd. Vul meteen uw gegevens in en ontvang binnen enkele uren een bod op uw oude auto.

  Wij geven altijd een goed bedrag voor uw schadeauto of sloopauto. Verstuur het formulier voor een snelle indicatie.
  ✓ Hoogste bod ✓ Gratis Ophaalservice ✓ Direct Uitbetaald Liever direct iemand spreken? Bel dan 0611415568

  Oude auto verkopen sloop

  Geraakt uw auto niet meer door de APK of heeft uw voertuig door een ongeluk schade opgelopen? Als de bedragen van de schade hoger zijn dan de dagwaarde van de auto, wordt de auto economisch total loss genoemd. In dat geval kunt u bij ons uw oude auto verkopen als sloopauto. Ons autodemontagebedrijf is gespecialiseerd in het recyclen van oude sloopauto’s. Zo kunnen wij maar liefst 86 procent van het voertuig opnieuw gebruiken. Laat u dus niet wijsmaken dat uw auto niets meer waard is; zelfs bij een auto met motorschade is een oude auto verkopen mogelijk. Wilt u uw schadeauto verkopen? Dan bent u dus ook bij Marsparts.nl aan het juiste adres!

  Oude auto materialen verkopen

  De oude auto materialen verkopen van uw voertuig aan Marsparts.nl kan u aardig wat geld opleveren. In vrijwel iedere auto zijn namelijk diverse onbeschadigde delen te vinden. Wat denkt u bijvoorbeeld van onbeschadigde koplampen en mistlichten, carosserieonderdelen als bumpers, zijschermen en een motorkap of de portieren. Daarnaast is ook het auto-interieur, zoals de stoelen of achterbank voor een autodemontagebedrijf interessant. Airbags of een volledig dashboard kunnen eenvoudig in een nieuwe wagen worden hergebruikt. Als het gaat om een relatief jonge wagen (van tien jaar of jonger) dan is de waarde van de verschillende auto elementen aanzienlijk hoger. Ook als u recent bepaalde materialen van de auto heeft laten vervangen, is dit van (positieve) invloed op de waarde van uw auto. Ons gerenommeerde demontagebedrijf voldoet aan strikte kwaliteitseisen, waardoor wij duurzaam en vakkundig de componenten uit de oude wagen verwijderen. Zo profiteert u van een goede prijs bij het verkopen van uw oude auto materialen en voorzien wij een ander voertuig van nieuwe elementen. Een win-win situatie.

  Auto verkopen voor oud ijzer

  Daarnaast kunt u uw oude auto verkopen als oud ijzer. De prijs van de auto wordt in dat geval wel de schrootwaarde, restwaarde of wrakwaarde genoemd. De waarde van een auto verkopen als oud ijzer valt of staat met de dagelijks fluctuerende oud ijzer prijs. Gemiddeld bevindt de schrootprijs zich op € 0,16 per kilogram. Bij een auto die zo’n 1000 kilogram weegt, gaat het hierbij om een bedrag van € 160,-. Dit is uiteraard het bedrag dat het sloopbedrijf aan het oud ijzer verdient; dit is dus niet de waarde is die u zult ontvangen. Aangezien de ijzerprijs fluctueert en demontagebedrijven verschillende bedragen bieden, kan het bedrag per bedrijf verschillen. Marsparts.nl geeft u als erkend demontagebedrijf een eerlijk tarief voor uw auto verkopen als oud ijzer.

  Oude diesel auto verkopen

  Bent u van plan om een oude diesel auto te verkopen? Marsparts.nl is ook geïnteresseerd in dieselvoertuigen. Het wordt voor eigenaren van dieselwagens steeds lastiger om met hun voertuig te rijden. Zo geldt in veel steden een milieuzone, zoals in Amsterdam, Utrecht, Maastricht, Rotterdam en Arnhem. Bij deze milieuzones geldt er een verbod voor oudere personenwagens die op diesel rijden. Ook in het buitenland worden op veel plekken dieselvoertuigen geweerd, zoals in België, Duitsland, Frankrijk en Spanje. Daarnaast geldt voor Nederland op oude dieselvoertuigen zonder roetfilter een hogere belasting. Door uw oude diesel auto te verkopen bespaart u niet alleen flink wat geld, maar draagt u ook bij aan een beter milieu. Marsparts.nl recyclet de auto componenten uit uw diesel voertuig, terwijl u met een nieuw voertuig minder gevaarlijke stoffen uitstoot.

  Oude auto verkopen zonder keuring

  Wilt u graag uw oude auto verkopen zonder keuring? De keuringsdag van uw voertuig is binnen een korte termijn, of de APK van uw wagen is al verlopen. Het is niet toegestaan om zonder APK met de auto de openbare weg op te gaan. Het wordt dan ook ingewikkeld om aan particulieren uw oude auto te verkopen zonder keuring. Wie wil immers een auto aanschaffen waarmee u officieel de weg niet op mag? Een auto zonder keuring is dan ook veel minder waard. Er is immers geen geldig bewijs dat de wagen naar behoren rijdt. Ook is er geen transparantie over het feit of alle auto elementen nog goed functioneren. De APK-keuring dient door de koper te worden uitgevoerd, met alle daarbij behorende gevolgen. De reparatie van het oude voertuig kan dan ook aanzienlijk veel geld kosten. Wilt u niet wachten op de kosten van de APK en eventuele reparatiekosten, terwijl u wel van plan bent om uw oude auto van de hand te doen? Neem dan contact op met Marsparts.nl. Wij kopen ieder automerk in en kijken slechts naar de waarde van uw voertuig. Het maakt ons hierbij niet uit of het voertuig wel of geen keuring heeft ondergaan. Aan de hand van de gegevens die u op het online formulier aan ons doorgeeft, versturen wij u binnen korte tijd een mooi bod voor uw auto. Daarna maakt u een afspraak met onze vestiging, waarbij we een inspectie op uw auto uitvoeren en de definitieve prijs vaststellen.

  Oude auto verkopen voor export

  Bij Marsparts.nl kunt u ook terecht voor een oude auto verkopen voor export. Wagens die in Nederland niet meer aan de gangbare normen voldoen, kunnen in sommige gevallen nog uitstekend aan het buitenland worden verkocht. Zo is er in Oost-Europa een markt voor merken als Volkswagen, Volvo, Audi, Citroën, Peugeot en andere Europese merken. In Noord-Afrika koopt men graag afgekeurde en afgeschreven voertuigen in van merken als Mazda, Toyota, KIA, Nissan, Hyundai en meerdere Aziatische automerken. Deze wagens moeten dan wel op een Euro 3 motor rijden, maar ook hiervoor geldt dat er landen zijn die minder strikte vereisten stellen. Voor ieder merk of type voertuig is wel een buitenlandse bestemming te vinden, en vanzelfsprekend rekenen wij een transparant tarief voor een oude auto verkopen voor export. De hoogte van de vergoeding hangt af van het merk en de leeftijd van de auto.

  Meteen uw oude auto verkopen bij Marsparts.nl

  Bent u benieuwd welke prijs u ontvangt voor uw oude auto verkopen? Neem dan contact op met Marsparts.nl. Ons bedrijf is gevestigd in Zwolle, maar wij halen dankzij onze gratis ophaalservice kopen wij voertuigen in heel Nederland in. Ons autodemontagebedrijf is aangesloten bij STIBA en ARN. Bovendien zijn wij erkend door SGS en RDW. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u een betrouwbare prijs ontvangt en complete service; van inkoop tot demontage. Wij handelen alle formaliteiten voor u af, zodat u geen omkijken meer heeft naar de oude auto verkopen. Geef de gegevens van uw oude auto door via ons online formulier om een vrijblijvend bod te ontvangen voor uw voertuig. Wilt u liever persoonlijk contact? Neem dan telefonisch contact op via het telefoonnummer 06-11415568. Als u liever niet zelf de weg op gaat met uw oude auto, halen wij uw auto op nadat we een akkoord hebben bereikt. Binnen 24 uur staat het geld op uw rekening en verkoopt u uw oude auto voor de beste prijs.

   Gegevens auto:
   Foto 1 (3mb) Foto 2 (3mb) Foto 3 (3mb) Foto 4 (3mb) ✓ Hoogste bod ✓ Gratis Ophaalservice ✓ Direct Uitbetaald

   Openingstijden

   Maandag t/m Vrijdag: 08:00 - 18:00
   Zaterdag: 09:00-15:00

   Adres

   Autodemontagebedrijf De Mars
   Graham Bellstraat 13
   8013 PL ZWOLLE

   Tel: 038 - 4655323
   Fax: 038 - 4604046
   Email: info@marsparts.nl

   Marsparts.nl is onderdeel van Autodemontagebedrijf De Mars B.V. Zwolle
   Copyright © Autodemontagebedrijf "De Mars" B.V.