Heeft u een oude auto die helaas niet meer door de keuring komt, en zoekt u daarom een autosloop in Arnhem? Autodemontagebedrijf De Mars is dan een logische keuze. Wij zijn experts op het gebied van het demonteren van voertuigen en het recyclen van de beste auto-onderdelen. Uiteraard hoeft u niet zelf naar de autosloop in Arnhem te komen. Zelfs als uw auto niet meer start of de openbare weg op mag, halen wij hem graag voor u op. Ons bedrijf voor autosloop in Arnhem beschikt over een eigen ophaaldienst met een landelijke dekking. Waar u zich ook in Nederland bevindt, onze autosloperij komt direct bij u langs zodat het inleveren van het afgeschreven voertuig u verder geen tijd kost. U ontvangt bovendien een goede prijs en bent ervan verzekerd dat de auto volgens de juiste regels wordt gedemonteerd en verwerkt. Is uw auto klaar voor de sloop? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of bied meteen uw auto aan via de website.

Uw sloopauto laten ophalen in Arnhem

Vul onderstaand formulier in om uw sloopauto op te laten halen. Na het invullen nemen we zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

  Wij geven altijd een goed bedrag voor uw sloopauto of schadeauto. Verstuur het formulier voor een snelle indicatie.
  ✓ Hoogste bod ✓ Gratis Ophaalservice ✓ Direct Uitbetaald Liever direct iemand spreken? Bel dan 0611415568

  Autosloperij Arnhem

  Autodemontagebedrijf De Mars is een ervaren autosloperij die Arnhem bedient. Jarenlang vormen wij een betrouwbare partij in de regio als het gaat om de sloop van auto’s en het verkopen van auto-onderdelen. Wij zijn dan ook aangesloten bij de ARN en STIBA. Deze brancheorganisaties hebben als doel om de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid binnen autosloperijen te verhogen en waarborgen. Dit betekent dat wij bijvoorbeeld verplicht zijn om aan zekere kwaliteitsnormen te voldoen. Hierdoor weet u als klant dat wij zowel milieuvriendelijk als kosteneffectief aan de slag gaan. Aangezien wij geen merk-specifieke autosloperij voor Arnhem zijn, kunt u bij ons terecht voor ieder soort voertuig.

  Sloopauto verkopen Arnhem

  Uw sloopauto verkopen in Arnhem is de juiste optie als de reparatiekosten van uw auto een hogere waarde hebben dan de dagwaarde van uw voertuig. Economisch beschouwd is uw voertuig in dit geval namelijk total loss. Het betekent echter niet dat uw auto geen enkele waarde meer bezit. Demontagebedrijven zoals De Mars onderzoeken graag voor u welke onbeschadigde auto-onderdelen zich nog in het voertuig bevinden. Voorbeelden hiervan zij carrosseriedelen als zijschermen, bumpers en de motorkap, koplampen en achterlichten en portieren. Ook het auto-interieur kan in veel gevallen worden hergebruikt, zoals stoelen, banken, het complete dashboard of zelfs de airbags. We recyclen wel 86 procent van het hele voertuig.

  Autosloperij Arnhem maakt de autosloop gemakkelijk

  Vroeger moest u er altijd voor zorgen dat uw sloopvoertuig naar de autosloperij in Arnhem gebracht werd. Als zelf iemand inschakelen niet mogelijk was, diende u de ANWB te bellen, met extra kosten tot gevolg. Daarna moest iemand u ophalen, aangezien u na het wegbrengen van de sloopauto in Arnhem geen vervoer meer had. Gelukkig kan het tegenwoordig dankzij de ophaaldienst van autosloperij De Mars een stuk eenvoudiger. Terwijl u thuis op de bank zit, wacht u tot onze medewerker bij u op de stoep staat. Na het overeenkomen van een nette prijs nemen wij de auto mee en heet u er geen omkijken meer naar. De auto naar de autosloperij brengen is zo een fluitje van een cent.

  Neem contact op voor autosloop in Arnhem

  Ondanks dat autodemontagebedrijf De Mars zich niet in Arnhem bevindt, haalt onze landelijke ophaalservice graag uw voertuig op voor de autosloperij. Bovendien nemen wij ook losse onderdelen aan, aangezien wij niet alleen complete auto´s verwerken, maar ook stukken materiaal en zaken waar zich een krasje op bevindt. Benieuwd naar onze service? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Wil u uw auto door De Mars laten ophalen? 

  Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

   Uw persoonsgegevens:
   Gegevens van uw auto:
   Foto 1 (3mb) Foto 2 (3mb) Foto 3 (3mb) Foto 4 (3mb) ✓ Hoogste bod ✓ Gratis Ophaalservice ✓ Direct Uitbetaald

   Openingstijden

   Maandag t/m Vrijdag: 08:00 - 18:00
   Zaterdag: 09:00-15:00

   Adres

   Autodemontagebedrijf De Mars
   Graham Bellstraat 13
   8013 PL ZWOLLE

   Tel: 038 - 4655323
   Fax: 038 - 4604046
   Email: info@marsparts.nl

   Marsparts.nl is onderdeel van Autodemontagebedrijf De Mars B.V. Zwolle
   Copyright © Autodemontagebedrijf "De Mars" B.V.