Woont u in Apeldoorn en is uw auto niet meer te gebruiken, dan gaat u natuurlijk op zoek naar een Autosloop Apeldoorn. Wanneer u geconfronteerd wordt met een auto die naar de sloperij moet is dit meestal onverwachts en dan is het fijn als u zich over zaken als het transport en verdere kosten niet druk hoeft te maken. Autodemontagebedrijf ‘De Mars’ kan uw auto ophalen en u alle zorgen voor uw sloopauto uit handen nemen.

Uw sloopauto laten ophalen in Apeldoorn

Vul onderstaand formulier in om uw sloopauto op te laten halen. Na het invullen nemen we zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

  Wij geven altijd een goed bedrag voor uw sloopauto of schadeauto. Verstuur het formulier voor een snelle indicatie.
  ✓ Hoogste bod ✓ Gratis Ophaalservice ✓ Direct Uitbetaald Liever direct iemand spreken? Bel dan 0611415568

  Er kunnen verschillende redenen zijn waarom een auto gesloopt moet worden. Ouderdom kan een oorzaak zijn, maar ook onherstelbare schade door bijvoorbeeld een verkeersongeval kan ervoor zorgen dat een auto niet meer te gebruiken is en wordt afgekeurd. Als de auto nog wel rijdt kunt u hem zelf wegbrengen, maar hoe komt u dan weer thuis? Als een auto niet meer te gebruiken is, kan het lastig zijn om hem te verplaatsen. U moet op zoek naar het juiste vervoer en dat kan zorgen voor een flink kostenplaatje. Dat is een sloopauto natuurlijk niet meer waard.

  Maar hoe komt een auto dan op de sloperij? Zoals gezegd haalt Autodemontagebedrijf ‘De Mars’ de auto op, ook in Apeldoorn, waardoor autosloop in Apeldoorn nu wel heel gemakkelijk wordt. U neemt contact met ons op en wij regelen alles voor u. U hoeft zich niet meer af te vragen hoe u de autosloop in Apeldoorn moet regelen. Een hele zorg minder.

  Sloopauto verkopen Apeldoorn

  Als u een sloopauto wilt verkopen in Apeldoorn, biedt Autodemontagebedrijf ‘De Mars’ u een eerlijke prijs voor de auto. Omdat de auto bij u voor de deur wordt opgehaald hoeft u geen extra kosten meer te maken voor vervoer en is dit een voordelige oplossing. Een sloopauto verkopen in Apeldoorn wordt u hierdoor wel erg gemakkelijk gemaakt.

  Wij gaan als volgt te werk. Wilt u een sloopauto verkopen in Apeldoorn dan maakt u telefonisch een afspraak met ons om de auto te laten ophalen. U krijgt vaak aan de telefoon al een schatting van de prijs die u voor uw auto kunt krijgen, op basis van de gegevens die u doorgeeft. Als wij de auto ophalen krijgen wij echter pas een goed beeld van het voertuig en kunnen een definitieve prijs afspreken waarvoor u uw sloopauto in Apeldoorn verkoopt.

  Uiteraard is de keuze aan u of u de geboden prijs voldoende vindt. Als u akkoord gaat met het bedrag dat door de taxatie is bepaald, dan betalen wij dit aan u en nemen de auto direct mee. Sneller dan dit kan een sloopauto verkopen in Apeldoorn haast niet gaan.

  Autosloperij Apeldoorn

  Bij het zoeken naar een Autosloperij Apeldoorn is Autodemontagebedrijf ‘De Mars’ waarschijnlijk niet het eerste bedrijf dat op het lijstje staat. Het is tenslotte niet naast de deur. Toch is Autodemontagebedrijf ‘De Mars’ zeker een goede mogelijkheid! Het bedrijf is niet gevestigd in Apeldoorn, maar door de landelijke ophaalservice zijn wij ook een goede optie voor een Autosloperij Apeldoorn.

  Als het tijdstip daar is dat u afscheid van uw auto moet nemen, weet u dat wij daar zorgvuldig mee om zullen gaan. De auto wordt niet alleen voor de deur opgehaald door onze handige ophaalservice, ook bij het slopen van de auto gaan wij voorzichtig te werk. Een groot aantal onderdelen van de auto wordt gerecycled. Tot wel 86% van het gewicht van het voertuig kan worden hergebruikt. De onderdelen worden opgeslagen in ons magazijn en kunnen via deze weg op zoek naar een nieuwe eigenaar.

  Wil u uw auto door De Mars laten ophalen? 

  Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

   Uw persoonsgegevens:
   Gegevens van uw auto:
   Foto 1 (3mb) Foto 2 (3mb) Foto 3 (3mb) Foto 4 (3mb) ✓ Hoogste bod ✓ Gratis Ophaalservice ✓ Direct Uitbetaald

   Openingstijden

   Maandag t/m Vrijdag: 08:00 - 18:00
   Zaterdag: 09:00-15:00

   Adres

   Autodemontagebedrijf De Mars
   Graham Bellstraat 13
   8013 PL ZWOLLE

   Tel: 038 - 4655323
   Fax: 038 - 4604046
   Email: info@marsparts.nl

   Marsparts.nl is onderdeel van Autodemontagebedrijf De Mars B.V. Zwolle
   Copyright © Autodemontagebedrijf "De Mars" B.V.