Sloopauto verkopen Amersfoort

Bent u op zoek naar een manier om uw sloopauto te verkopen in Amersfoort omdat uw auto klaar is voor de sloop? Of is uw geliefde wagen niet door de APK keuring heen gekomen en kost het te veel geld om deze te laten repareren? 

U hoeft maar contact met ons op te nemen en wij komen uw auto ophalen. Deze ophaalservice is kosteloos en beschikbaar voor alle merken oude, afgekeurde en/of schade auto’s.

Autosloperij De Mars is gespecialiseerd in het recyclen van auto’s en overige voertuigen.

Uw sloopauto laten ophalen in Amersfoort

Vul onderstaand formulier in om uw sloopauto op te laten halen. Na het invullen nemen we zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

  Wij geven altijd een goed bedrag voor uw sloopauto of schadeauto. Verstuur het formulier voor een snelle indicatie.
  ✓ Hoogste bod ✓ Gratis Ophaalservice ✓ Direct Uitbetaald Liever direct iemand spreken? Bel dan 0611415568

  Sloopauto verkopen Amersfoort

  Voor een goede prijs uw sloopauto verkopen in Amersfoort? Dan moet u bij autosloperij De Mars zijn. Het kan zijn dat u een schade auto heeft staan, maar ook voertuigen die nog rijden kunnen rijp voor de sloop zijn. Hierdoor denkt u er niet zo snel aan om de auto als sloopauto te verkopen. Toch kan dit in sommige gevallen wel de beste optie zijn. Misschien zit u al een tijdje met uw oude auto opgescheept en krijgt u deze niet meer verkocht, maar de kosten voor wegenbelasting en verzekering lopen gewoon door. Wij helpen u van uw sloopauto af. Als autodemontagebedrijf zorgt autosloperij De Mars ervoor dat uw oude auto op een juiste manier wordt gerecycled. Dat wil zeggen dat een zo groot mogelijk deel van de sloopauto op verschillende manieren opnieuw wordt ingezet. Afhankelijk van de auto en situatie kan u hier een mooie vergoeding voor ontvangen. Wij komen uw sloopauto altijd gratis ophalen.

  Autosloperij De Mars heeft een praktische ophaaldienst die het u makkelijk maakt. Wij halen uw sloopauto of schadeauto gewoon thuis in Amersfoort voor de deur op. U hoeft dus verder niets uit te zoeken of te regelen om uw sloopauto te verkopen in Amersfoort. Het is ook niet nodig om met uw afgekeurde of kapotte auto ergens naartoe te rijden. Het enige dat u hoeft te doen, is contact met ons opnemen en de sloopauto over te dragen aan onze ophaalservice. Wij denken met u mee en bieden u een nette prijs. Ook al kan uw auto niet meer de weg op, er zijn altijd onderdelen die kunnen worden hergebruikt. Dat is niet alleen prettig voor uw portemonnee, maar ook goed voor het milieu.

  Autosloperij Amersfoort

  Wie maar geen goede autosloperij in Amersfoort vindt, kan gewoon terecht bij De Mars. Ons autosloopbedrijf is actief door heel Nederland. Waar u ook woont, wij halen kosteloos uw sloopauto of schadeauto bij u thuis op. In het verleden kostte het vaak geld om uw auto naar de sloop te brengen. Tegenwoordig kunt u uw sloopauto gelukkig doorgaans verkopen, waardoor u hier nog een goed bedrag voor terug krijgt. Onze ophaaldienst maakt het vinden van een autosloperij in Amersfoort stukken eenvoudiger. U hoeft alleen maar het onderstaande formulier in te vullen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Wilt u toch nog proberen om uw auto te repareren? Dan wilt u hier natuurlijk niet teveel geld aan uitgeven. Marsparts heeft een grote voorraad gebruikte auto-onderdelen die u gemakkelijk online kunt kopen. Omdat wij dagelijks auto’s recyclen is ons assortiment zeer uitgebreid. Als u op zoek bent naar een specifiek onderdeel en deze is online niet vindbaar, dan kunt u altijd even contact opnemen met onze autosloperij in de buurt van Amersfoort.

  Wil u uw auto door De Mars laten ophalen? 

  Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

   Uw persoonsgegevens:
   Gegevens van uw auto:
   Foto 1 (3mb) Foto 2 (3mb) Foto 3 (3mb) Foto 4 (3mb) ✓ Hoogste bod ✓ Gratis Ophaalservice ✓ Direct Uitbetaald

   Openingstijden

   Maandag t/m Vrijdag: 08:00 - 18:00
   Zaterdag: 09:00-15:00

   Adres

   Autodemontagebedrijf De Mars
   Graham Bellstraat 13
   8013 PL ZWOLLE

   Tel: 038 - 4655323
   Fax: 038 - 4604046
   Email: info@marsparts.nl

   Marsparts.nl is onderdeel van Autodemontagebedrijf De Mars B.V. Zwolle
   Copyright © Autodemontagebedrijf "De Mars" B.V.