Op zoek naar een autosloop Rotterdam? Lees snel verder en ontdek hoe we u kunnen helpen met uw sloopauto. Zoals zoveel mensen, kunt ook u in Rotterdam waarschijnlijk niet zonder auto. U gebruikt hem wellicht niet dagelijks, maar toch zeker een paar keer per week, of zelfs per maand. U gebruikt hem voor de boodschappen, voor bezoek aan familie en vrienden, voor uitjes et cetera. Kortom: u kunt eigenlijk niet zonder. U vertrouwt er dan ook altijd op dat hij het doet. Hoe ouder hij echter wordt, hoe spannender de jaarlijkse APK keuring wordt. Komt hij er nog makkelijk doorheen? Moeten we wat kosten maken om hem goedgekeurd te krijgen? De laatste mogelijkheid is de meest vervelende: u moet constateren dat de hoge uitgaven niet meer opwegen tegen de leeftijd van uw voorheen zo trouwe beestje. Slik. U zult afscheid van elkaar moeten nemen. Op zoek naar een autosloop Rotterdam dan maar. Dat valt nog niet mee. Maar dan kent u De Mars nog niet. De Mars is een autosloopbedrijf dat landelijk werkt. We horen u denken: landelijk? Juist ja. Deze erkende autosloop Rotterdam komt namelijk ook uw autootje in Rotjeknor en omgeving ophalen. U hoeft hem dus niet zelf ergens naar toe te rijden? Inderdaad. Hoe heerlijk is dat? U neemt thuis voor de deur afscheid van uw vierwieler en ziet hem uit het zicht verdwijnen. Geen emotioneel laatste ritje meer dus.

Uw sloopauto laten ophalen in Rotterdam

Vul onderstaand formulier in om uw sloopauto op te laten halen. Na het invullen nemen we zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

  Wij geven altijd een goed bedrag voor uw sloopauto of schadeauto. Verstuur het formulier voor een snelle indicatie.
  ✓ Hoogste bod ✓ Gratis Ophaalservice ✓ Direct Uitbetaald Liever direct iemand spreken? Bel dan 0611415568

  Sloopauto verkopen Rotterdam

  Hoe jonger de auto, hoe meer u er vanuit kunt gaan dat hij nog heel wat jaren meegaat. Maar we horen u denken: er zit toch nog wel waarde in mijn auto, hoe oud hij ook is? Sloopauto verkopen Rotterdam levert toch nog wel iets op? Natuurlijk, maar dat hangt van de bruikbare onderdelen af. Stel dat uw auto vorig jaar nog een beurt heeft gehad en er allerlei onderdelen zijn vervangen, dan is de kans redelijk dat sommige onderdelen van uw wagen nog prima te gebruiken zijn. De Mars kan daar dus wel wat mee, en geeft u dan ook een eerlijke prijs. Zo wordt uw sloopauto verkopen in Rotterdam wellicht nog een aantrekkelijke business. Stop het geld in een spaarpotje en gebruik het bij de aanschaf van uw volgende auto!

  Mocht u twijfelen, over het feit dat uw auto nu wel ‘rijp is voor de sloop’ zoals men zegt, praat er dan eens over met iemand die er nuchter naar kan kijken. Hoe ouder uw auto, hoe minder hij waard is. En hoe minder het ook nog de moeite is om er veel geld aan uit te geven. Want wat hebt u eraan als u nu, op dit moment, duizend euro uitgeeft om uw auto door de keuring te krijgen, en hij laat u drie maanden later staan? Moet u weer een paar honderd euro uitgeven aan een reparatie? Nee, niet doen. Verkoop uw sloopauto in Rotterdam en geef liever wat meer geld uit aan een nieuwe of gebruikte auto. 

  Auto slopen Rotterdam

  Uw auto slopen gebeurt niet in Rotterdam, maar bij De Mars in Zwolle. Zodra uw sloopauto is aangekomen bij De Mars, wordt hij vakkundig uit elkaar gehaald, voor zover nodig uiteraard. Brandstof, vloeistoffen en andere aanwezig schadelijke stoffen worden verwijderd. Anders zouden ze het sloopproces van uw auto kunnen verstoren. Nog bruikbare onderdelen worden van uw sloopauto gehaald. Pas als dit alles is gebeurd, is de auto klaar voor zijn laatste levensfase: de definitieve verwerking tot schroot. Zo krijgt hij een waardig einde. Wilt u uw auto hier goed op voorbereiden? Zorg dan dat u alle benodigde papieren op orde heeft. Daarmee bespaart u uzelf en natuurlijk uw fijne autootje veel wachten en dus lijden.

  Wil u uw auto door De Mars laten ophalen? 

  Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

   Uw persoonsgegevens:
   Gegevens van uw auto:
   Foto 1 (3mb) Foto 2 (3mb) Foto 3 (3mb) Foto 4 (3mb) ✓ Hoogste bod ✓ Gratis Ophaalservice ✓ Direct Uitbetaald

   Openingstijden

   Maandag t/m Vrijdag: 08:00 - 18:00
   Zaterdag: 09:00-15:00

   Adres

   Autodemontagebedrijf De Mars
   Graham Bellstraat 13
   8013 PL ZWOLLE

   Tel: 038 - 4655323
   Fax: 038 - 4604046
   Email: info@marsparts.nl

   Marsparts.nl is onderdeel van Autodemontagebedrijf De Mars B.V. Zwolle
   Copyright © Autodemontagebedrijf "De Mars" B.V.