U baalt als een stekker: uw auto komt nu eens niet door de keuring heen dus u bent op zoek naar een autosloop in Den Haag. De afgelopen jaren lukte het steeds wel: u blij, want alweer de aanschaf van een vervangende auto uitgesteld. Maar aan elk feest komt een eind: uw oude trouwe beestje mag niet meer de weg op. Wat nu? Naar de autosloop Den Haag? Wat een gedoe. Gedoe? Nee hoor. Uw auto bij de sloop in Den Haag krijgen is vele malen makkelijker dan u denkt. Als u dat wilt, dan komt onze autosloop gewoon naar u toe in Den Haag. Pardon? Natuurlijk, want het gemak dient de mens, ook in het geval van uw sloopauto in Den Haag. Autosloperij De Mars heeft een hele mooie ophaaldienst die het u makkelijk maakt. De Mars haalt uw sloopauto graag thuis in Den Haag voor de deur op. U hoeft dus niets te regelen of uit te zoeken. U hoeft nergens heen te rijden. U hoeft uw sloopauto alleen maar over te dragen aan de ophaalservice van De Mars. Dus: maakt u zich geen zorgen over uw sloopauto, wij komen hem gerust ophalen, ook in Den Haag. De Mars denkt met u mee en geeft u een nette prijs. Want ook een afgereden beestje heeft nog onderdelen die kunnen worden hergebruikt. En dat is ook nog eens goed voor het milieu!

Uw sloopauto laten ophalen in Den Haag

Vul onderstaand formulier in om uw sloopauto op te laten halen. Na het invullen nemen we zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

  Wij geven altijd een goed bedrag voor uw sloopauto of schadeauto. Verstuur het formulier voor een snelle indicatie.
  ✓ Hoogste bod ✓ Gratis Ophaalservice ✓ Direct Uitbetaald Liever direct iemand spreken? Bel dan 0611415568

  Sloopauto verkopen Den Haag

  Tegenwoordig kunt u uw sloopauto verkopen, dat was vroeger anders, in het verleden kon het zelfs geld kosten om uw auto naar de sloop te brengen in Den Haag. Gelukkig krijgt u nu een goed bedrag terug voor uw sloopauto bij de verkoop ervan. 

  Vroeger moest u altijd maar zorgen dat u uw sloopauto naar de autosloop Den Haag gebracht kreeg. Soms vroeg u iemand om u te slepen. Ging dat niet, dan moest u maar hopen dat uw auto niet ergens halverwege de geest gaf, en u de ANWB moest bellen, met dus zelfs op het allerlaatste moment nog extra kosten tot gevolg. Sowieso moest u altijd iemand regelen die u kon ophalen, of achter u aan reed. Want na het wegbrengen van uw sloopauto Den Haag had u immers geen vervoer meer. Die tijd is gelukkig voorbij. Dankzij de ophaaldienst van autosloperij De Mars wordt uw sloopauto verkopen Den Haag een stuk makkelijker. Want uw sloopauto verkopen in Den Haag wordt een fluitje van een cent als uw autosloper naar u toe komt, midden in de zomer, maar ook hartje winter. U blijft lekker op de bank zitten, en wacht tot de medewerker van De Mars bij u aanbelt.

  Auto Slopen Den Haag

  Als u dus op zoek bent naar een mogelijkheid voor auto slopen in Den Haag, dan is De Mars een goede mogelijkheid. De medewerkers van ons sloopbedrijf, afdeling Den Haag, ontzorgen u compleet. Wij hebben er begrip voor dat u het vervelend vindt dat uw auto niet meer door de keuring komt, of om een andere reden niet meer gebruikt kan of mag worden. Maar bedenk dat hoge reparatiekosten op een gegeven moment echt niet meer opwegen tegen de huidige waarde van uw auto. U doet zichzelf tekort om nog extra te investeren in deze auto. Want wat heeft u eraan als hij over een paar maanden alsnog de geest geeft? Uw auto slopen in Den Haag is dan een betere keuze. De opbrengst van uw sloopauto kunt u investeren in een auto die zeer waarschijnlijk jaren mee gaat. Zo’n nieuwe auto is het investeren wel nog waard. En De Mars ontfermt zich over uw sloopauto. En die is in de meeste gevallen ook zeker nog wat waard. We bekijken uw auto goed en bepalen welke onderdelen nog bruikbaar zijn. Daarop baseren we ook de prijs die we u betalen. Dan krijgt u tenminste nog iets van waarde terug van uw oude auto.

  Wil u uw auto door De Mars laten ophalen? 

  Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

   Uw persoonsgegevens:
   Gegevens van uw auto:
   Foto 1 (3mb) Foto 2 (3mb) Foto 3 (3mb) Foto 4 (3mb) ✓ Hoogste bod ✓ Gratis Ophaalservice ✓ Direct Uitbetaald

   Openingstijden

   Maandag t/m Vrijdag: 08:00 - 18:00
   Zaterdag: 09:00-15:00

   Adres

   Autodemontagebedrijf De Mars
   Graham Bellstraat 13
   8013 PL ZWOLLE

   Tel: 038 - 4655323
   Fax: 038 - 4604046
   Email: info@marsparts.nl

   Marsparts.nl is onderdeel van Autodemontagebedrijf De Mars B.V. Zwolle
   Copyright © Autodemontagebedrijf "De Mars" B.V.