Wilt u uw sloopauto aanbieden aan autodemontagebedrijf De Mars? Wanneer u de eigenaar bent van een auto met gebreken, bijvoorbeeld door een ongeval, wilt u uw sloopauto te koop aanbieden aan een autosloperij. Hoe gaat een auto aanbieden voor sloop echter in zijn werk, en wat is de waarde van een sloopauto? We zetten de informatie over een auto voor sloop aanbieden op een rij.

  Wij geven altijd een goed bedrag voor uw sloopauto of schadeauto. Verstuur het formulier voor een snelle indicatie.
  ✓ Hoogste bod ✓ Gratis Ophaalservice ✓ Direct Uitbetaald Liever direct iemand spreken? Bel dan 0611415568

  Een sloopauto aanbieden: wanneer is er sprake van een sloopauto?

  Voor sloopauto aanbieden is het allereerst van belang om aan te geven wat een sloopauto precies is. Als uw auto schade heeft, probeert u er alles aan te doen om de wagen te repareren. U wilt immers veilig de weg op gaan, niet alleen voor uzelf maar ook voor medeweggebruikers. Heeft u echter een auto-ongeluk gehad, waardoor uw auto total loss is verklaard? In dat geval is het technisch niet meer mogelijk om uw auto te herstellen, waardoor we spreken van een sloopauto. Het kan echter ook zijn dat uw auto door ouderdom gebreken vertoont. Zo werkt de motor niet meer of is de distributieriem kapot gegaan. In deze situatie zijn de kosten om te repareren hoger dan de dagwaarde van het voertuig. Veelal kiezen mensen ervoor om hun auto in dat geval als sloopauto naar het autodemontagebedrijf te brengen. Als u namelijk wel eigenaar blijft van de auto, moet u onder meer geld betalen voor de autoverzekering en de motorrijtuigenbelasting. Verstandiger is het om dit geld, samen met de waarde van uw sloopauto, te investeren in een nieuwe auto.

  Aan een auto opkoper sloopauto aanbieden

  De snelste en makkelijkste manier om uw wagen te verkopen is bij een auto opkoper uw sloopauto aan te bieden. Autosloperij De Mars komt gratis bij u langs om de sloopauto op te halen. Ons autodemontagebedrijf bevindt zich in Zwolle, maar onze ophaaldienst opereert landelijk. Het maakt daarom niet uit in welke regio van Nederland u woont; u heeft geen zorgen over het vervoer van de sloopauto naar de autosloperij.

  Hoe gaat een sloopauto te koop aanbieden in zijn werk?

  Een sloopauto te koop aanbieden is eenvoudig. Met de volgende stappen verloopt de auto aanbieden sloop vlekkeloos:

  Houd de kentekenpapieren van de sloopauto bij de hand

  Op het moment dat u de sloopauto wilt aanbieden, heeft u de kentekenpapieren van de auto nodig. Met de kentekenpapieren laat u zien dat u de eigenaar van de auto bent en kan de geschiedenis van de auto onderzocht worden. Vóór 1 januari 2014 bestonden de eigendomspapieren uit een deel 1A, deel 1B en deel 2. Voor het aanbieden sloopauto is met name deel 2 van belang, aangezien u hiermee de auto op een andere naam zet. Vanaf 1 januari 2014 ontvangt u een kentekencard. Deze kaart is gebruiksvriendelijker en minder fraudegevoelig. Voor een sloopauto aanbieden heeft u deze kentekencard en de tenaamstellingcode nodig.

  Aanbieden sloopauto, maar papieren kwijt

  Voor het aanbieden van een sloopauto bieden de kentekenpapieren een betrouwbare methode om te onderzoeken wie de auto-eigenaar is en welke schade de auto heeft ondergaan. Met het juiste papierwerk verloopt de sloopauto aanbieden en verkopen vlot en soepel. Bent u echter de kentekenpapieren kwijtgeraakt, dan is dit voor autodemontagebedrijf De Mars niet onmiddellijk een probleem. Doordat De Mars bij de RDW is aangesloten, vragen wij voor u een demontagecode aan. Deze code vervangt de kentekenpapieren, waardoor de verkoop van de sloopauto kan doorgaan.

  Een vlekkeloze presentatie bij auto voor sloop aanbieden

  Voordat u ervoor kiest de auto voor de sloop aan te bieden, onderzoekt u of het daadwerkelijk de juiste afweging is. Onderzoek op de bekende marktplaatsen het aanbod aan vergelijkbare voertuigen. Let daarbij op de staat van uw auto, de APK, het aantal gereden kilometer en het bouwjaar. Wanneer er vergelijkbare auto´s beschikbaar zijn waarvoor de prijs gering is, is de auto voor sloop aanbieden een goede keuze. Zelf uw auto verkopen aan andere particulieren neemt namelijk veel tijd en moeite in beslag.

  Auto aanbieden voor sloop bij De Mars

  Nadat u de gegevens voor uw auto verzameld heeft, neemt u contact op met autosloperij De Mars om de auto aan te bieden voor de sloop. U kunt ons zowel telefonisch bereiken als via het online contactformulier. Bij de sloopauto te koop aanbieden levert u de benodigde informatie aan, zoals het kenteken, foto´s en informatie over de staat van het voertuig. Aan de hand van deze informatie kunnen wij veelal al een schatting maken van het bedrag dat u voor de auto ontvangt. Zorg ervoor dat u geen zaken verzwijgt, aangezien de afgesproken schatting dan ter plekke wordt gewijzigd.

  Uw sloopauto zelf brengen of laten ophalen door De Mars?

  Wilt u zelf uw auto naar de sloop brengen of laat u het voertuig ophalen door onze gratis ophaaldienst? Wanneer het nog mogelijk is om met de auto op de weg te rijden, kunt u zelf naar onze autosloperij in Zwolle komen. Wilt u echter geen zorgen over de reis met een auto vol gebreken? Dan kiest u voor onze gratis ophaaldienst. Aangezien onze autotransporter in heel Nederland rijdt, kunt u vanuit iedere streek uw sloopauto aanbieden aan De Mars. We beschikken over een uitgebreide ervaring met het vervoeren van sloopauto´s, zodat u hier geen omkijken naar heeft.

  Akkoord met het bedrag voor de auto aanbieden voor sloop

  Zodra onze expert de auto van dichtbij hebben bekeken en de papieren hebben gecontroleerd, doen wij een eerlijk bod op uw sloopauto. Gaat u met dit bedrag akkoord, dan zetten we het kentekenbewijs over. U ontvangt vervolgens het vrijwaringsbewijs, wat aangeeft dat u geen eigenaar meer bent van de auto. Dit formulier heeft u nodig om u af te melden bij de autoverzekering. U krijgt tot slot het bedrag uitbetaald waarmee u een prachtige investering in een nieuwe auto kunt doen.

  Neem contact op met De Mars voor auto aanbieden sloop

  Direct met De Mars contact opnemen voor een auto aanbieden voor de sloop? Neem telefonisch contact op via 06-11415568 of vul het onderstaand contactformulier in. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 15:00 uur.

  Wil u uw auto naar de sloop brengen? 

  Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

   Uw persoonsgegevens:
   Gegevens van uw auto:
   Foto 1 (3mb) Foto 2 (3mb) Foto 3 (3mb) Foto 4 (3mb) ✓ Hoogste bod ✓ Gratis Ophaalservice ✓ Direct Uitbetaald

   Openingstijden

   Maandag t/m Vrijdag: 08:00 - 18:00
   Zaterdag: 09:00-15:00

   Adres

   Autodemontagebedrijf De Mars
   Graham Bellstraat 13
   8013 PL ZWOLLE

   Tel: 038 - 4655323
   Fax: 038 - 4604046
   Email: info@marsparts.nl

   Marsparts.nl is onderdeel van Autodemontagebedrijf De Mars B.V. Zwolle
   Copyright © Autodemontagebedrijf "De Mars" B.V.