Een kapotte auto verkopen, hoe doet u dat? De meeste mensen denken dat een voertuig geen waarde meer heeft op het moment dat deze gebreken vertoont. Niets is echter minder waar. Zo beschikt de kapotte auto over talrijke goed functionerende materialen of kan de wagen in het buitenland nog veel geld waard zijn. Marsparts.nl is als auto-demontage-bedrijf gespecialiseerd in het recyclen van auto´s en andere voertuigen. Iedere dag kopen wij kapotte auto´s in, waarvan we maar liefst 86 procent van het gewicht hergebruiken. Bovendien zijn wij aangesloten bij de STIBA en de ARN. SGS gecertificeerd en erkent door de RDW. Bent u benieuwd naar de waarde van uw defecte voertuig? Vul dan meteen uw gegevens in voor een bod om uw kapotte auto te verkopen.

  Wij geven altijd een goed bedrag voor uw schadeauto of sloopauto. Verstuur het formulier voor een snelle indicatie.
  ✓ Hoogste bod ✓ Gratis Ophaalservice ✓ Direct Uitbetaald Liever direct iemand spreken? Bel dan 0611415568

  Auto met een kapotte motor verkopen

  Het repareren van een voertuig met motorschade leidt tot hoge kosten. Niet iedereen is bereid om deze kosten te betalen, waardoor ze een auto met kapotte motor willen verkopen. Wij staan open voor de inkoop van auto´s met allerlei soorten defecten. Ook voor een auto verkopen met een kapotte motor bent u bij ons aan het juiste aders. Met een eenvoudige en veilige inkoopprocedure bent u snel en vlekkeloos van uw defecte wagen af.

  Auto verkopen met kapotte koppakking

  Wij raden u aan uw auto te verkopen met een kapotte koppakking. Een wagen met dergelijke schade wordt door de autoverzekeraar als total loss beschouwd. Dit houdt in dat de reparatie zodanig hoge kosten met zich meebrengt, dat het herstellen de dagwaarde van het voertuig overtreft. Het heeft in dat geval geen zin om de auto te repareren. Uw auto verkopen met kapotte koppakking kan gemakkelijk bij Marsparts, wij zullen de wagen vervolgens demonteren. Als elementen herbruikbaar zijn, zullen die worden gerecycled.

  Auto met kapotte turbo verkopen

  Ook voor een auto met kapotte turbo verkopen, kunt u bij Marsparts terecht. De naam turbo is een samenstelling van turbine en compressor. Deze combinatie bestaat uit twee schoepenwielen die de lucht aanzuigen. De gecomprimeerde lucht wordt in de draaiende motor geïnjecteerd, waardoor het verbrandingsproces van de motor effectiever is. De motor kan op deze wijze extra vermogen leveren en daalt het brandstofverbruik. De druk op de turbo onder hoge temperatuur kan echter al snel voor schade zorgen. Een auto met een kapotte turbo verkopen komt dan ook geregeld voor. Veelvoorkomende defecten waardoor de turbo kapot gaat, zijn verstoppingen in het luchtfilter of de leidingen, scheuren in de leidingen van de turbo of lekkage. Ook in de olie- en luchtpijpen kunnen lekkages ontstaan door de hoge druk en temperatuur. Als u te laat bent met het vervangen van de pakkingen en aansluitingen, gaat de auto met kapotte turbo kapot. Wanneer de dagwaarde van de auto lager is dan het vernieuwen van de turbo en u deze daarom liever niet meer repareert, kopen wij graag uw zogenaamde sloopauto voor een eerlijke prijs in.

  Auto met een kapotte versnellingsbak verkopen

  Een auto met een kapotte versnellingsbak verkopen aan een particulier is niet gemakkelijk. Vanwege de gebreken komt de auto niet door de APK en zal u ofwel de versnellingsbak moeten repareren, ofwel flink in waarde moeten dalen. Marsparts koopt auto´s met kapotte versnellingsbak van alle merken in. Zo kunt u een auto met een 5-bak of 6-pak handgeschakelde versnellingsbak hebben, of een automatische versnellingsbak van Allshift, Automatic Stickshift, EGS, DSG, Powershift, Easytronic, Durashift EST, SMG, S-Tronic, SSG, SensoDrive, Sportronic, Squentronic, I-SHIFT, Multimode, SMT, 2-tronic of Quickshift. Benieuwd wat een auto verkopen met een kapotte versnellingsbak oplevert? Vraag meteen een vrijblijvend bod bij ons aan via de website.

  Auto met een kapotte distributieriem verkopen

  Bij een auto met een kapotte distributieriem verkopen kan het zijn dat de motor onherstelbaar beschadigd is. De distributieriem is namelijk essentieel voor een perfect functionerende motor in een voertuig. Op het moment dat riem schade ondervindt of is geknapt, zijn de kleppen en zuigers in het systeem namelijk niet meer op elkaar afgestemd, waardoor ernstige beschadigingen kunnen ontstaan. Het repareren van de schade kan in dat geval duizenden euro´s kosten. Een kapotte auto verkopen aan Marsparts is echter geen enkel probleem. Ondanks de kapotte distributieriem behoudt de wagen immers waarde. Wij nemen de wagen graag van u over en hergebruiken de goede auto materialen.

  Werkwijze verkopen kapotte auto

  Bij een kapotte auto verkopen komt doorgaans veel rompslomp kijken. Zo moet u een geschikte koper vinden en onderhandelen over een net bedrag. Een kapotte auto verkopen is nog lastiger dan een auto die wel functioneert, aangezien de particulier kosten moet maken om de wagen weer te laten rijden. Als u echter gegarandeerd uw kapotte auto wilt verkopen voor een eerlijke prijs, bent u bij Marsparts aan het juiste adres. U vult eenvoudig uw gegevens in op de website, zoals uw kenteken, bouwjaar, model, merk en geleden schade. Dankzij uw informatie en onze kennis en ervaring sturen wij u binnen enkele uren een vrijblijvend bod. Wilt u liever direct persoonlijk contact over het verkopen van de kapotte auto? Dan kunt u ons uiteraard ook gerust bellend op telefoonnummer 06-11415568.

  Gratis transportdienst voor het ophalen van de kapotte auto

  Als er veel schade aan het voertuig is, mag de auto veelal niet meer de weg op. Het gaat dan bijvoorbeeld om een zogenaamde Wacht op keuren-auto, oftewel een WOK-auto. Een auto krijgt meestal een WOK-status op het moment dat het voertuig bij een ongeluk betrokken is geweest of als er op een ander moment schade is ontstaan. Het is in de meeste gevallen niet mogelijk om een WOK-auto bij een autoverzekeraar te laten verzekeren. U kunt daarom met een kapotte auto niet meer rijden op de openbare weg. Er geldt echter wel een uitzondering voor de dag van de keuring. In dat geval mag u via de kortst mogelijke route naar het keuringsstation rijden. Wij regelen dan ook een professionele, gratis transportservice van uw adres naar ons autodemontagebedrijf. Zo heeft u geen omkijken meer naar het verkopen en ophalen van de kapotte auto.

  Vrijwaringsbewijs bij een kapotte auto verkopen

  Naast de WOK-status is het vrijwaringsbewijs een belangrijk document bij het verkopen van een kapotte auto. Met het vrijwaringsbewijs neemt Marsparts de kapotte auto officieel van u over. U bewijst hiermee dat het voertuig niet meer op uw naam staat en u geen verantwoordelijkheid over het voertuig draagt. U hoeft geen motorrijtuigenbelasting meer over de auto te voldoen, u bent niet meer aansprakelijk voor bekeuringen en u hoeft de auto niet meer te laten keuren of verzekeren. Met het vrijwaringsbewijs kunt u uw autoverzekering eenvoudig opzeggen. Als erkend opkoper van kapotte auto´s, sloopauto´s en schadeauto´s regelen wij graag de administratie voor het vrijwaringsbewijs voor u, zodat u hier geen omkijken naar heeft.

  Neem contact op voor kapotte auto verkopen

  Wilt u meer informatie over een auto met een kapotte motor verkopen, wilt u meer weten over onze waardebepaling voor uw voertuig of wilt u meer inlichtingen over de gratis ophaaldienst in heel Nederland? Neem dan contact met ons op via de website.

   Gegevens auto:
   Foto 1 (3mb) Foto 2 (3mb) Foto 3 (3mb) Foto 4 (3mb) ✓ Hoogste bod ✓ Gratis Ophaalservice ✓ Direct Uitbetaald

   Openingstijden

   Maandag t/m Vrijdag: 08:00 - 18:00
   Zaterdag: 09:00-15:00

   Adres

   Autodemontagebedrijf De Mars
   Graham Bellstraat 13
   8013 PL ZWOLLE

   Tel: 038 - 4655323
   Fax: 038 - 4604046
   Email: info@marsparts.nl

   Marsparts.nl is onderdeel van Autodemontagebedrijf De Mars B.V. Zwolle
   Copyright © Autodemontagebedrijf "De Mars" B.V.