Bent u op zoek naar een betrouwbare autosloop in Hoogeveen? Als u in de omgeving van Hoogeveen van uw sloop- of schadeauto af wilt, dan moet u op zoek naar een autosloop in Hoogeveen. Heeft u een auto die u heeft op gereden en waar het niet meer verantwoord voor is om er mee de weg op te gaan? Heeft u een ongeval gehad, waarbij uw auto dusdanige beschadigingen heeft, dat sloop de enige optie is? Dan is Autodemontagebedrijf De Mars graag uw partner.

Sloopauto laten ophalen

Uw sloopauto laten ophalen in Hoogeveen

Vul onderstaand formulier in om uw sloopauto op te laten halen. Na het invullen nemen we zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

  Wij geven altijd een goed bedrag voor uw sloopauto of schadeauto. Verstuur het formulier voor een snelle indicatie.
  ✓ Hoogste bod ✓ Gratis Ophaalservice ✓ Direct Uitbetaald Liever direct iemand spreken? Bel dan 0611415568

  Wij zijn experts als het gaat om het recyclen van auto´s. Hiervoor hebben wij een groot terrein van 9.000 m², waar wij onze opgekochte sloopauto´s demonteren. Goede en bruikbare onderdelen halen wij uit de auto en daarom is een bezoekje aan ons bedrijf ook de moeite waard als u op zoek bent naar tweedehands onderdelen voor uw auto. Hiervoor hebben wij een magazijn van 1.500 m².

  Betrouwbaarheid staat centraal bij ons. Dit houdt in, dat wij er nooit vanuit gaan dat uw sloopauto niets meer waard is. Zo krijgt u bij ons altijd een eerlijk prijs voor uw auto. Omdat wij beseffen dat uw auto technisch niet meer in staat is om te kunnen of te mogen rijden, hebben wij als autosloop in Hoogeveen een gratis afhaalservice. Wij halen uw auto bij u voor de deur op.

  Wilt u uw sloopauto verkopen in Hoogeveen?

  Als u op zoek bent naar een professionele en betrouwbare opkoper om uw sloopauto te verkopen in Hoogeveen, neemt u dan gerust contact op met Autodemontagebedrijf De Mars. Een auto die niet meer bruikbaar is of waarbij het verboden is om nog de weg mee op te gaan, staat bij u ongetwijfeld in de weg. Toch wilt u nog zien wat uw auto waard is en het is begrijpelijk dat u hier een goede prijs voor wilt.

  Bij een sloopauto verkopen in Hoogeveen zult u lang niet bij iedere autosloper het eerlijke verhaal krijgen, zoals de aanwezigheid van de nog vele goede onderdelen in uw auto. Dit doen wij wel, wij zijn immers gecertificeerd en moeten onze betrouwbaarheid waarmaken. Op afspraak mag u altijd bij ons langskomen, maar we maken ook gebruik van de moderne digitale mogelijkheden.

  Een sloopauto verkopen in Hoogeveen gaat vandaag de dag erg gemakkelijk, vul simpelweg het formulier in op onze website en wij nemen contact met u op. Als u foto’s toevoegt kunnen wij een betere inschatting maken van de waarde van uw auto. Zodra wij samen de prijs overeenkomen, kunt u ervoor kiezen om zelf uw auto bij ons langs te brengen, maar u mag ook van onze gratis ophaalservice gebruikmaken. U heeft er dan geen omkijken meer naar en betaling volgt per omgaande per bank.

  Duurzaam hergebruik bij autosloperij in Hoogeveen

  De Mars is, met behulp van gratis ophaalservice, actief als autosloperij in Hoogeveen en wij zorgen voor hergebruik van ongeveer 86% van het gewicht van een auto. Dit houdt in, dat een zeer groot deel van uw auto hergebruikt wordt. Het is natuurlijk een fijne gedachte, om te weten wat er met uw auto gebeurt en dat wij bij uitstek een bedrijf zijn dat rekening houdt met het milieu.

  Veel nog te gebruiken auto-onderdelen komen in de verkoop. Als u nog bepaalde onderdelen zoekt tegen een goedkope prijs, laat het ons dan weten. Op onze website kunt u heel gemakkelijk auto-onderdelen zoeken. Wij bieden de mogelijkheid om de bestelde onderdelen zelf op te halen, maar willen ook gerust uw onderdelen binnen 24 uur naar u verzenden.

  Als u betrouwbaarheid, flexibiliteit en expertise zoekt voor een autosloop in Hoogeveen, neem dan contact op met Autodemontagebedrijf De Mars. U weet dan zeker dat u te maken krijgt met een gecertificeerd bedrijf, een persoonlijke benadering en wij denken altijd met u mee.

  Wil u uw auto door De Mars laten ophalen? 

  Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

   Uw persoonsgegevens:
   Gegevens van uw auto:
   Foto 1 (3mb) Foto 2 (3mb) Foto 3 (3mb) Foto 4 (3mb) ✓ Hoogste bod ✓ Gratis Ophaalservice ✓ Direct Uitbetaald

   Openingstijden

   Maandag t/m Vrijdag: 08:00 - 18:00
   Zaterdag: 09:00-15:00

   Adres

   Autodemontagebedrijf De Mars
   Graham Bellstraat 13
   8013 PL ZWOLLE

   Tel: 038 - 4655323
   Fax: 038 - 4604046
   Email: info@marsparts.nl

   Marsparts.nl is onderdeel van Autodemontagebedrijf De Mars B.V. Zwolle
   Copyright © Autodemontagebedrijf "De Mars" B.V.