Autosloperij Emmen helpt u van uw afgekeurde of schadeauto af. Rijdt u al jarenlang in dezelfde auto? Ook al onderhoud u uw auto goed, op een gegeven moment komt het moment dat deze niet meer door de APK keuring komt. Bepaalde gebreken zijn nu eenmaal niet door alleen onderhoud te voorkomen. Reparatie is meestal te duur, in vergelijking met de waarde van uw auto. Het beste wat u dan kunt doen, is uw auto door Autosloperij Emmen op laten halen. U weet dan zeker dat de waarde juist beoordeeld wordt.

Uw sloopauto laten ophalen in Emmen

Vul onderstaand formulier in om uw sloopauto op te laten halen. Na het invullen nemen we zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

  Wij geven altijd een goed bedrag voor uw sloopauto of schadeauto. Verstuur het formulier voor een snelle indicatie.
  ✓ Hoogste bod ✓ Gratis Ophaalservice ✓ Direct Uitbetaald Liever direct iemand spreken? Bel dan 0611415568

  Als autosloperij Emmen, heeft Autodemontagebedrijf De Mars een terrein van maar liefst 9.000 m² voor sloopauto´s. Hier verwerken wij alle sloopauto´s op een verantwoorde wijze. Komt uw auto niet meer door de APK keuring? Heeft u uw auto total loss gereden en heeft schadeherstel geen zin meer? Uw auto neemt dan onnodige plek in en u moet er steeds weer naar kijken. Neem daarom contact op met ons. Dan kunt u uw aandacht besteden aan een andere auto, waar u weer jaren plezier aan zult beleven.

  Bij ons weet u zeker dat u een goede prijs krijgt voor uw sloopauto. Wij beoordelen uw auto op een eerlijke en transparante wijze. Hoewel uw auto op het eerste gezicht misschien waardeloos is, voor ons is dit zeker niet het geval. Er zijn altijd nog onderdelen bruikbaar en wij zijn de partij die voor een goede recyclage zorgt.

  Autosloop Emmen zorgt voor een duurzame sloop van uw auto

  U vraagt zich af wat Autosloop Emmen nog aan uw auto kan recyclen? Dit moet u niet onderschatten. Uw auto rijdt misschien niet meer en de openbare weg is sowieso al verboden gebied, Autosloop Emmen ziet altijd wel iets van waarde in uw auto. Juist daarom moet u ook bij ons zijn. Dan krijgt u altijd een goede prijs voor uw auto. Ook als u met moeite afscheid neemt van uw auto, onze prijs zal dit compenseren.

  Wanneer wij uw auto slopen, dan worden alle bruikbare onderdelen eruit gehaald. Er zijn nog voldoende mensen en bedrijven op zoek naar specifieke onderdelen voor (oudere) auto´s. Dit is ook de reden dat uw auto voor ons nog waarde heeft. Tevens is het hergebruiken van onderdelen één van de meest duurzame oplossingen voor uw auto. Gemiddeld genomen, kunnen wij ongeveer 86% van het gewicht van uw auto hergebruiken.

  Menig auto die rijp is voor de sloop, kan niet meer rijden. En ook al kan uw auto wel rijden, als deze afgekeurd is, mag u er niet mee rijden. Uiteraard komen wij dit dagelijks tegen en als autosloop Emmen hebben wij hier dan ook de oplossing voor, namelijk een gratis ophaaldienst. Waar u ook woont, wij halen uw sloopauto met plezier op, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. Uiteraard mag u ook altijd bij ons op locatie langskomen, u bent van harte welkom.

  Uw sloopauto verkopen in Emmen is altijd de moeite waard

  Uw sloopauto verkopen in Emmen is niet alleen voor u de moeite waard. De bruikbare onderdelen komen terecht in ons magazijn van ruim 1.500 m². Hier kunnen mensen die auto-onderdelen zoeken terecht. Een betere en milieuvriendelijke bestemming kunt u zich toch niet wensen voor uw auto?

  Wilt uw sloopauto verkopen Emmen? Kom dan langs voor een beoordeling van uw auto of als dit niet mogelijk is, stuur via de e-mail of ons contactformulier enkele goede foto´s. Op deze manier kunnen wij al een goed oordeel vormen van de waarde van uw auto. Als u het eens bent met ons voorgestelde prijs, dan betalen wij altijd per omgaande. Kom daarom voor een betrouwbare en transparante verkoop van uw sloopauto naar Autodemontagebedrijf De Mars.

  Wil u uw auto door De Mars laten ophalen? 

  Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

   Uw persoonsgegevens:
   Gegevens van uw auto:
   Foto 1 (3mb) Foto 2 (3mb) Foto 3 (3mb) Foto 4 (3mb) ✓ Hoogste bod ✓ Gratis Ophaalservice ✓ Direct Uitbetaald

   Openingstijden

   Maandag t/m Vrijdag: 08:00 - 18:00
   Zaterdag: 09:00-15:00

   Adres

   Autodemontagebedrijf De Mars
   Graham Bellstraat 13
   8013 PL ZWOLLE

   Tel: 038 - 4655323
   Fax: 038 - 4604046
   Email: info@marsparts.nl

   Marsparts.nl is onderdeel van Autodemontagebedrijf De Mars B.V. Zwolle
   Copyright © Autodemontagebedrijf "De Mars" B.V.