Komt uw auto niet meer door de keuring en bent u op zoek naar een autosloop in Deventer? Dan bent u bij autodemontagebedrijf De Mars aan het juiste adres. Wij beschikken over een landelijke ophaalservice, waardoor u geen omkijken heeft naar het vervoer van de sloopauto. Onze autosloperij is gespecialiseerd in het recyclen van auto´s en auto-onderdelen. Iedere dag kopen wij oude, afgekeurde en/of schade auto´s in en recyclen wij daarvan maar liefst 86 procent van het gewicht. Uiteraard zijn wij als landelijke opererende autosloop bij de STIBA en ARN aangesloten, erkend door de RDW en SGS gecertificeerd. Is het moment aangebroken dat uw auto klaar is voor de sloop? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of bied direct uw auto aan via de website.

Uw sloopauto laten ophalen in Deventer

Vul onderstaand formulier in om uw sloopauto op te laten halen. Na het invullen nemen we zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

  Wij geven altijd een goed bedrag voor uw sloopauto of schadeauto. Verstuur het formulier voor een snelle indicatie.
  ✓ Hoogste bod ✓ Gratis Ophaalservice ✓ Direct Uitbetaald Liever direct iemand spreken? Bel dan 0611415568

  Sloopauto verkopen Deventer

  Uw sloopauto verkopen in Deventer is een verstandige keuze als de reparatiekosten van uw voertuig hoger zijn dan de dagwaarde. Economisch gezien is uw auto in dat geval namelijk total loss. Dat wil echter niet zeggen dat uw wagen geen waarde heeft! Gespecialiseerde demontagebedrijven zoals De Mars nemen graag de sloopauto van u over vanwege de onbeschadigde onderdelen in het voertuig. Voorbeelden hiervan zijn onbeschadigde koplampen en achterlichten, carrosseriedelen zoals bumpers, zijschermen en de motorkap of portieren. Ook het interieur met banken, stoelen en zelfs de airbags of een volledig dashboard kunnen weer worden hergebruikt. Autodemontagebedrijf De Mars voldoet aan strenge kwaliteitseisen en verzorgt het vakkundig demonteren en milieuvriendelijk verwerken van iedere sloopwagen.

  Autosloperij Deventer voor uw gemak

  Kies voor het gemak van De Mars bij het vinden van de juiste autosloperij in Deventer. Ons autodemontagebedrijf heeft de beschikking over een terrein van maar liefst 9000 vierkante meter met sloopauto´s. Zodra u met ons contact opneemt, halen wij de sloopauto in Deventer netjes op het afgesproken tijdstip op. Ga niet zelf op de weg met uw beschadigde wagen, aangezien u hiermee een aanzienlijk risico neemt. U wilt immers niet te maken krijgen met onverzekerde ongevallen of flinke boetes. Verkoop uw sloopauto aan onze autosloperij en u kunt erop vertrouwen dat u altijd een nette prijs voor uw auto ontvangt. Vervolgens hoeft u niet te manoeuvreren door druk stadsverkeer of eindeloos in de file te staan op weg naar ons autodemontagebedrijf.

  Autosloperij in Deventer met hart voor duurzaam ondernemen

  Uw auto laten slopen in Deventer is geen eenvoudige stap, maar draagt wel bij aan een beter milieu. Maatschappelijk verantwoord ondernemen bevindt zich in het hart van ons autodemontagebedrijf. Met onze autosloperij willen wij zoveel mogelijk auto-onderdelen recyclen om op deze manier het milieu te besparen. Wij verwijderen eerst alle vloeistoffen, voordat we de bruikbare auto-onderdelen uit de auto verwijderen. Vervolgens worden de overige onderdelen van de auto gerecycled. De kwaliteitsonderdelen bieden wij opnieuw aan voor de verkoop. Hoe meer materialen wij uit een voertuig kunnen hergebruiken, des te minder afval er overblijft. Continu is onze autosloperij bezig om het proces te innoveren, wat een hoger rendement oplevert.

  Neem contact op voor autosloop in Deventer

  Ondanks dat autodemontagebedrijf De Mars geen autosloop in Deventer is, zijn wij vanwege onze landelijke ophaalservice een uitstekende keuze voor een autosloperij in Deventer. Als het tijdstip is aangebroken dat u afscheid van uw auto moet nemen, halen wij uw voertuig voor de deur op. Na ontvangst van de juiste papieren, ontvangt u vervolgens een net bedrag voor de sloopauto. Dit is alvast een mooie investering voor een nieuwe aanwinst. Hoe beter u al die jaren voor uw wagen heeft gezorgd, des te meer uw sloopauto in Deventer zal opbrengen. Is het moment aangebroken dat uw auto klaar is voor de sloop? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor onze ophaalservice.

  Wil u uw auto door De Mars laten ophalen? 

  Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

   Uw persoonsgegevens:
   Gegevens van uw auto:
   Foto 1 (3mb) Foto 2 (3mb) Foto 3 (3mb) Foto 4 (3mb) ✓ Hoogste bod ✓ Gratis Ophaalservice ✓ Direct Uitbetaald

   Openingstijden

   Maandag t/m Vrijdag: 08:00 - 18:00
   Zaterdag: 09:00-15:00

   Adres

   Autodemontagebedrijf De Mars
   Graham Bellstraat 13
   8013 PL ZWOLLE

   Tel: 038 - 4655323
   Fax: 038 - 4604046
   Email: info@marsparts.nl

   Marsparts.nl is onderdeel van Autodemontagebedrijf De Mars B.V. Zwolle
   Copyright © Autodemontagebedrijf "De Mars" B.V.