Heeft u een afgeschreven auto en wilt u die naar een autosloperij in Groningen brengen? Neem dan contact op met De Mars. We zijn een betrouwbare autodemontage-specialist met een lange staat van dienst. Bovendien zijn wij dé autosloperij voor heel Groningen, of u nu in Groningen-Stad of ergens anders in de provincie woont. En het mooie is: u hoeft geen tijd vrij te maken om naar ons toe te komen, want wij komen naar ú toe.

Onze autosloperij voor Groningen heeft een professionele ophaalservice die overal in Nederland actief is. Daardoor kunt u bij De Mars ook auto’s inleveren die niet meer rijden of de weg niet meer op mogen. Vanzelfsprekend hoeft u niet te betalen voor onze ophaaldienst. Sterker nog, wij betalen u! Wat wij voor uw auto geven is afhankelijk van de staat waarin het voertuig verkeert en welke onderdelen nog werken. U kunt er altijd van op aan dat onze autosloperij voor Groningen een eerlijk bedrag met u afspreekt.

Uw sloopauto laten ophalen in Groningen

Vul onderstaand formulier in om uw sloopauto op te laten halen. Na het invullen nemen we zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

  Wij geven altijd een goed bedrag voor uw sloopauto of schadeauto. Verstuur het formulier voor een snelle indicatie.
  ✓ Hoogste bod ✓ Gratis Ophaalservice ✓ Direct Uitbetaald Liever direct iemand spreken? Bel dan 0611415568

  Auto slopen Groningen

  De service en overnameprijs zijn uitstekende overwegingen om voor een auto slopen in Groningen contact op te nemen met De Mars. Maar dat is zeker niet het enige waarom mensen hun oude auto aan ons verkopen. Ook het feit dat wij van elke auto gemiddeld 86% van het totale gewicht hergebruiken speelt namelijk een belangrijke rol. Wanneer we een auto slopen uit Groningen krijgt het grootste deel daarvan dus een nieuwe functie.

  Dankzij het recyclen van onderdelen zorgt uw auto laten slopen in Groningen ervoor dat andere wagens weer wat langer meegaan. Het hergebruik ontlast het milieu en het recyclingproces zorgt er tegelijkertijd voor dat iemand anders weer een tijdje vooruit kan. U ontvangt een goede prijs voor uw sloop- of schadeauto, terwijl andere autobezitters voor een aantrekkelijk bedrag geholpen zijn. Zo snijdt het mes bij een auto slopen Groningen aan twee kanten.

  Autosloop Groningen

  De Mars is een autosloop voor Groningen met een terrein van 9000 vierkante meter. Een aanzienlijk deel daarvan is ingericht als opslag voor onderdelen die afkomstig zijn uit schadeauto’s. Indien u een bepaald onderdeel voor uw wagen zoekt, is de kans dan ook groot dat het op onze autosloop voor Groningen aanwezig is. Elders op de website ziet u wat voor auto’s wij op dit moment hebben staan en welke onderdelen daarvan te koop zijn.

  Als professionele autosloop voor Groningen beschikken we over alle benodigde papieren. Zo is ons autodemontagebedrijf erkend door de RDW en hebben wij een certificatie van de Société Générale de Surveillance (SGS). Dit is een inspectiedienst voor Europese ondernemingen. Verder is zijn we aangesloten bij de brancheorganisatie van voertuigdemontagebedrijven STIBA en Auto Recycling Nederland (ARN). U kunt er dus op vertrouwen dat onze autosloop voor Groningen voldoet aan alle regels en voorschriften die voor deze branche gelden.

  Sloopauto verkopen Groningen

  Wilt u een sloopauto verkopen in Groningen of auto-onderdelen kopen? Autodemontagebedrijf De Mars is u altijd van dienst. Het bestellen van losse onderdelen kan online. En ook daarvoor is langskomen niet nodig, want we sturen de onderdelen binnen 24 uur naar u toe. Uiteraard is het ook mogelijk om uw bestelling bij ons op te halen. Neem contact op of kom spontaan langs.

  Wanneer u een sloopauto verkopen wilt in Groningen verzoeken wij u het formulier op onze website te gebruiken. Vul de verplichte gegevens in en upload eventueel enkele duidelijke foto’s. We laten u snel weten of we uw auto willen opkopen. Bij een sloopauto verkopen in Groningen maakt het overigens niets uit of dit een personenwagen, personenbus of bestelbus is. Zolang er nog werkende onderdelen in zitten zijn wij geïnteresseerd.

  Wil u uw auto door De Mars laten ophalen? 

  Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

   Uw persoonsgegevens:
   Gegevens van uw auto:
   Foto 1 (3mb) Foto 2 (3mb) Foto 3 (3mb) Foto 4 (3mb) ✓ Hoogste bod ✓ Gratis Ophaalservice ✓ Direct Uitbetaald

   Openingstijden

   Maandag t/m Vrijdag: 08:00 - 18:00
   Zaterdag: 09:00-15:00

   Adres

   Autodemontagebedrijf De Mars
   Graham Bellstraat 13
   8013 PL ZWOLLE

   Tel: 038 - 4655323
   Fax: 038 - 4604046
   Email: info@marsparts.nl

   Marsparts.nl is onderdeel van Autodemontagebedrijf De Mars B.V. Zwolle
   Copyright © Autodemontagebedrijf "De Mars" B.V.