Als u niet meer met uw auto de weg op mag, is dat geen prettig nieuws. Maar als u weet dat autosloperij Heerenveen het u makkelijk maakt, verzacht dat vast de pijn, zeker als u het al zag aankomen. Natuurlijk, u moet even wennen aan het idee dat u uw trouwe personenwagen niet meer mag gebruiken. Maar waarschijnlijk beseft u al snel dat dit ook niet meer verantwoord was. Met een autosloop Heerenveen op afroep, bent u snel van uw sloopauto Heerenveen af.

Uw sloopauto laten ophalen in Heerenveen

Vul onderstaand formulier in om uw sloopauto op te laten halen. Na het invullen nemen we zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

  Wij geven altijd een goed bedrag voor uw sloopauto of schadeauto. Verstuur het formulier voor een snelle indicatie.
  ✓ Hoogste bod ✓ Gratis Ophaalservice ✓ Direct Uitbetaald Liever direct iemand spreken? Bel dan 0611415568

  Autosloop Heerenveen

  U dacht het goed voor elkaar te hebben. Uw auto zou zeker nog een jaar mee kunnen. Maar helaas is er een forse streep door de rekening gehaald: hij is afgekeurd. Hem alsnog door de keuring krijgen zou best nog kunnen, maar die forse uitgave was u niet meer van plan. Heel verstandig: u kunt uw auto beter laten ophalen door autosloop Heerenveen, en dat bedrag investeren in een vervangende vierwieler. En u kunt erop vertrouwen dat deze autosloperij Heerenveen u nog een leuk bedrag terug betaalt. Dat kan dan mooi bij het budget voor uw nieuwe auto. En daar wordt iedereen beter van.

  Gedwongen sloop na een ongeluk

  Uw auto kan natuurlijk ook om andere redenen dan ouderdom aan zijn laatste rustplaats toe zijn. Een ongeval, hoe klein ook, kan zijn levensduur flink verkorten. Zeker als hij plaatselijk flink in elkaar zit, moet u zich serieus afvragen of u hier nog geld in moet investeren. Als uw verzekeringsmaatschappij hem total-loss verklaart, dan is het heel simpel. U krijgt waarschijnlijk een bedrag uitgekeerd en gaat op zoek naar een andere auto. Uw ingedeukte autootje heeft vast nog een sloopwaarde. Een medewerker van demontagebedrijf De Mars komt uw sloopauto Heerenveen maar wat graag ophalen. Er zitten immers altijd nog bruikbare onderdelen aan. En u profiteert dan van een stukje restwaarde dat u netjes krijgt uitbetaald.

  Auto slopen Heerenveen is specialistenwerk

  Een auto slopen Heerenveen kunt u niet aan iedereen over laten. Dat is echt specialistenwerk. Iedereen weet immers dat er in elke auto benzine (of een andere brandstof), olie en andere vloeistoffen zitten. Die moeten uiteraard volgens wettelijke bepalingen worden afgevoerd of opgeslagen. Daarnaast heeft een autosloop Heerenveen speciaal materieel in huis om elke sloopauto Heerenveen een kopje kleiner te maken. Gemiddeld wordt 86% van het gewicht gerecycled. Onderdelen die nog bruikbaar zijn (vaak meer dan u denkt) worden hergebruikt, en dus kunt u altijd nog een leuke opbrengst van uw sloopauto Heerenveen verwachten.

  Superservice autosloperij Heerenveen

  U kunt zich vast nog goed herinneren hoe het jaren geleden ging als u eens een auto had die rijp was voor de sloop. U zocht een autosloperij en moest maar zorgen dat uw sloopauto Heerenveen ter plaatse kwam, met alle risico’s van dien. Kwam uw auto onderweg tot stilstand, dan had u een groter probleem. Maar nu is er dus autodemontagebedrijf De Mars. Uw auto slopen Heerenveen is nu zoveel keren makkelijker. U zoekt contact met deze autosloperij Heerenveen, maakt een afspraak, en uw voor de sloop rijpe auto wordt voor uw voordeur opgehaald. Makkelijker kunnen ze het echt niet voor u maken. Twijfel dus niet langer: bel dit kundige autosloopbedrijf Heerenveen en u bent snel van uw afgekeurde of zwaar beschadigde vierwieler af.

  Wil u uw auto door De Mars laten ophalen? 

  Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

   Uw persoonsgegevens:
   Gegevens van uw auto:
   Foto 1 (3mb) Foto 2 (3mb) Foto 3 (3mb) Foto 4 (3mb) ✓ Hoogste bod ✓ Gratis Ophaalservice ✓ Direct Uitbetaald

   Openingstijden

   Maandag t/m Vrijdag: 08:00 - 18:00
   Zaterdag: 09:00-15:00

   Adres

   Autodemontagebedrijf De Mars
   Graham Bellstraat 13
   8013 PL ZWOLLE

   Tel: 038 - 4655323
   Fax: 038 - 4604046
   Email: info@marsparts.nl

   Marsparts.nl is onderdeel van Autodemontagebedrijf De Mars B.V. Zwolle
   Copyright © Autodemontagebedrijf "De Mars" B.V.