Zoekt u een autosloperij die uw sloopauto kan ophalen? Ondanks dat u uw voertuig goed onderhouden heeft, ontstaan er na verloop van tijd gebreken aan de wagen. Zo kan de motor van de auto het begeven, gaat de distributieriem stuk of heeft u onverhoopt een auto-ongeluk gehad. Hoe vervelend de situatie ook, u wilt uw sloopauto op een professionele manier laten ophalen voor een goede afwikkeling. Laat uw sloopauto gratis ophalen door De Mars. Ons autodemontagebedrijf in Zwolle beschikt over een ophaaldienst in heel Nederland. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over een sloopauto laten ophalen.

  Wij geven altijd een goed bedrag voor uw sloopauto of schadeauto. Verstuur het formulier voor een snelle indicatie.
  ✓ Hoogste bod ✓ Gratis Ophaalservice ✓ Direct Uitbetaald Liever direct iemand spreken? Bel dan 0611415568

  Sloopauto ophalen: wanneer spreken we van een sloopauto?

  Bij een sloopauto ophalen is het allereerst van belang om vast te stellen wat een sloopauto inhoudt. Op het moment dat een auto schade heeft opgelopen, doet u er alles aan om de wagen te laten repareren. Ook kan het zijn dat u schade met uw auto heeft gereden, of uw auto teveel mankementen vertoon om door de APK keuring te komen. Als de kosten voor de reparatie echter duurder zijn dan de dagwaarde van de auto, is het veelal niet meer zinvol om de auto te herstellen. In dat geval spreken we van een sloopauto. Uiteraard is het niet fijn om uw sloopauto te laten ophalen, maar het is veelal wel een verstandig keuze als de auto niet meer gemaakt kan worden. Wanneer u de sloopauto namelijk wel behoudt, moet u geld voldoen aan belastingen en de autoverzekering. Dit geld kunt u, samen met het bedrag dat u voor de sloopauto ontvangt, steken in de aanschaf van een nieuwe wagen.

  Hoe gaat de sloopauto laten ophalen in zijn werk?

  Een sloopauto laten ophalen gaat snel en eenvoudig bij autosloperij De Mars. We zeten het stappenplan voor u op een rij:

  • Maak een afspraak voor de sloopauto ophalen

   Om uw sloopauto op te halen, maakt u een afspraak met De Mars. Neem hiervoor telefonisch contact op met een van 06-11415568. Houd uw kenteken bij de hand, zodat een van onze medewerkers gelijk met u de situatie rondom uw sloopauto kan bespreken. We maken een afspraak over het tijdstip waarop de auto opgehaald wordt. Bovendien kunnen we via de telefoon misschien al een schatting geven over het bedrag dat wij voor de sloopauto willen geven.

  • Zorg voor een fraaie presentatie van uw sloopauto

   Voordat onze ophaaldienst bij u voor de deur staat, is het van belang dat u uw auto zo goed mogelijk presenteert. Naast een inwendige en uitwendige schoonmaakbeurt houdt u de juiste kentekenpapieren bij de hand. Zo maken onze medewerkers een goede inschatting van de waarde van uw auto.

  • Taxatie bij het ophalen van de sloopauto

   Veel mensen denken dat een sloopauto weinig waarde meer heeft. Niets is echter minder waar. Naast de schrootprijs zijn er altijd bruikbare onderdelen in de auto aanwezig. Elke auto beschikt over zijn eigen unieke kenmerken, dus ook uw wagen. Wij rekenen dan ook een eerlijke prijs voor uw bolide.

  • Officiële overdracht van de sloopauto

   Gaat u akkoord met ons bod, dan draagt u de sloopauto officieel aan ons over. De kentekenpapieren worden op De Mars overgeschreven en u ontvangt van ons een vrijwaringsbewijs. Met dit bewijs geeft u aan dat u niet meer de eigenaar van het voertuig bent. U heeft dit document onder meer nodig bij de autoverzekeraar om uw verzekering op te zeggen.

  • Ontvang het geldbedrag voor de sloopauto

   U ontvangt van ons autodemontagebedrijf het bedrag dat wij hebben afgesproken.

  • Afhandeling van de sloopauto ophalen

   Tot slot controleert onze autosloperij of de overdracht correct is gegaan en of alle officiële documenten kloppen. Verder onderzoeken wij of u de betaling heeft ontvangen en is er alle gelegenheid voor het stellen van vragen. We nemen de tijd om eventuele onduidelijkheden direct op te lossen.

  • De sloopauto mee met de autotransporter

   Wanneer de overdracht volledig geregeld is, zet onze medewerker de sloopauto op de autotransporter. Daarna vervoeren wij uw sloopauto naar ons autodemontagebedrijf in Zwolle. Hier wordt de auto zoveel mogelijk gerecycled, tot 86 procent van het gewicht.

  Sloopauto gratis laten ophalen

  U verwacht het wellicht niet, maar u laat door ons de sloopauto gratis ophalen. U verkoopt uw auto zonder daarbij onverwachte bijkomende kosten. Zeker wanneer u een rolbare wagen heeft, is het ophalen voor onze ophaaldienst geen enkel punt. Wij zijn actief in heel Nederland, wat betekent dat uw voertuig in iedere regio opgehaald kan worden. Uw auto wordt bovendien niet alleen gratis opgehaald, maar u krijgt direct een vergoeding voor uw sloopauto. Zo heeft u meteen een aardig geldbedrag voor de aanschaf van een nieuwe wagen.

  Laat uw sloopauto ophalen door RDW-erkend autodemontagebedrijf

  Als u uw auto laat ophalen door onze ophaaldienst, hoeft u zich geen zorgen te maken over de goede afloop van uw voertuig. Onze autosloperij is namelijk erkend door de RDW en voldoet aan de richtlijnen van de brancheorganisatie STIBA en Auto Recycling Nederland. Dit betekent dat wij bij het recyclen van de sloopauto volledig op duurzaamheid gericht zijn. Ook bent u ervan verzekerd dat de RDW-kentekenregistratie op de juiste manier wordt beëindigd. Door de vrijwaring van het voertuig bent u niet meer verantwoordelijk voor alle verplichtingen die met de auto te maken hebben. Autosloperij De Mars verzorgt betrouwbare en professionele dienstverlening als het gaat om een sloopauto ophalen.

  Neem contact op met De Mars voor het laten ophalen van uw sloopauto

  Wilt u meer informatie over het laten ophalen van uw sloopauto? Neem dan vrijblijvend contact op met De Mars. Ons telefoonnummer is 06-11415568. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 08:00 en 18:00 uur. Op zaterdag belt u ons van 09:00 tot 15:00 uur. Of vul onderstaand contactformulier in om uw sloopauto te laten ophalen. We nemen in dat geval zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Wil u uw auto naar de sloop brengen? 

  Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

   Uw persoonsgegevens:
   Gegevens van uw auto:
   Foto 1 (3mb) Foto 2 (3mb) Foto 3 (3mb) Foto 4 (3mb) ✓ Hoogste bod ✓ Gratis Ophaalservice ✓ Direct Uitbetaald

   Openingstijden

   Maandag t/m Vrijdag: 08:00 - 18:00
   Zaterdag: 09:00-15:00

   Adres

   Autodemontagebedrijf De Mars
   Graham Bellstraat 13
   8013 PL ZWOLLE

   Tel: 038 - 4655323
   Fax: 038 - 4604046
   Email: info@marsparts.nl

   Marsparts.nl is onderdeel van Autodemontagebedrijf De Mars B.V. Zwolle
   Copyright © Autodemontagebedrijf "De Mars" B.V.