Elke auto wordt ouder, ook de uwe. Woont u in Almere of omgeving, en moet u op zoek naar een autosloop Almere? Gelukkig biedt De Mars u de helpende sloophand. De medewerkers van De Mars nemen u namelijk werk uit handen, door uw auto op te komen halen. Ook vanuit Zwolle komt uw autosloop Almere dus wel heel dichtbij. Stelt u zich eens voor hoeveel u dat scheelt? Het scheelt u naar de sloop rijden, het scheelt u iemand regelen voor de terugweg, het scheelt u bang zijn dat uw voorheen zo trouwe auto u op het laatste moment toch nog laat staan.

Sloopauto laten ophalen

Uw sloopauto laten ophalen

Vul onderstaand formulier in om uw sloopauto op te laten halen. Na het invullen nemen we zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

  Wij geven altijd een goed bedrag voor uw sloopauto of schadeauto. Verstuur het formulier voor een snelle indicatie.
  ✓ Hoogste bod ✓ Gratis Ophaalservice ✓ Direct Uitbetaald Liever direct iemand spreken? Bel dan 0611415568

  Leuk feitje over Almere
  Almere is één van die ‘nieuwere’ steden die zich de afgelopen jaren behoorlijk hebben ontwikkeld. Wie kende Almere twintig jaar geleden? En wie kent Almere nu niet? Juist. Door die groei is ook het aantal auto’s toegenomen. Er zijn ook genoeg gezinnen die twee auto’s hebben. Wat een welvaart. 

  Sloopauto verkopen Almere

  Kies voor het gemak dat De Mars u biedt wanneer u uw sloopauto gaat verkopen in Almere. De medewerker die uw aanvraag in behandeling neemt, gaat u uiteraard een aantal vragen stellen, en u vragen de benodigde papieren in orde te maken. Die zijn niet door De Mars verzonnen, om het u lastig te maken. Nee, dat is zo geregeld door de overheid, en daar moet zowel de autosloperij als u aan voldoen. Maar daarna wordt het dan ook een stuk makkelijker. Uw auto wordt netjes thuis opgehaald op een moment dat u dat uitkomt. Bij De Mars heerst ook het credo: afspraak is afspraak. En natuurlijk hoort u wat de verkoop van uw sloopauto uit Almere u gaat opleveren. Want het afstaan van uw voorheen zo fijne en betrouwbare automobiel brengt ook nog wat euro’s in het laatje. Zo ziet u maar: die laatste investeringen in en vervangingen aan uw auto brengen altijd nog wat op. Zijn bijvoorbeeld de banden nog goed? Dan kan De Mars daar iemand anders heel blij mee maken. Zo heeft iemand anders ook nog eens profijt van uw banden, en het milieu zal er ook blij mee zijn dat diegene geen nieuwe koopt.

  Auto slopen Almere

  Uw auto slopen in Almere is dus geen makkelijke stap, maar wel eenvoudig uitvoerbaar. Immers: als u eenmaal hebt besloten tot uw auto te slopen in Almere kunt u dit in gang zetten bij De Mars. Wees blij dat het allemaal zo makkelijk kan. De medewerker van De Mars ontzorgt u. Wel moet u dus zelf voor de juiste papieren zorgen. Brengt u toch liever zelf uw sloopauto Almere naar Zwolle? Geen probleem. Wees vooral welkom bij De Mars. Komt u met een autotransporter, dan wordt u ook netjes geholpen van het afrijden van uw auto. Dat hebben de medewerkers van sloopbedrijf De Mars immers vaak genoeg gedaan. En dan wordt er natuurlijk nog afgerekend. Want afstand doen van uw auto betekent niet alleen geen reparatiekosten meer, maar ook nog eens geld retour krijgen. Hoe beter u al die jaren voor uw auto heeft gezorgd, hoe meer uw sloopauto Almere uiteindelijk nog zal opbrengen. En dat is na al die jaren geld uitgeven (en met plezier autorijden uiteraard) nog een leuke bijkomstigheid. Die euro’s hoeft u alvast niet uit eigen zak te halen bij het afrekenen van uw volgende auto. Dus: bereidt u zich maar alvast voor op een waardig afscheid van uw (sloop)auto.

  Wil u uw auto door De Mars laten ophalen? 

  Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

   Uw persoonsgegevens:
   Gegevens van uw auto:
   Foto 1 (3mb) Foto 2 (3mb) Foto 3 (3mb) Foto 4 (3mb) ✓ Hoogste bod ✓ Gratis Ophaalservice ✓ Direct Uitbetaald

   Openingstijden

   Maandag t/m Vrijdag: 08:00 - 18:00
   Zaterdag: 09:00-15:00

   Adres

   Autodemontagebedrijf De Mars
   Graham Bellstraat 13
   8013 PL ZWOLLE

   Tel: 038 - 4655323
   Fax: 038 - 4604046
   Email: info@marsparts.nl

   Marsparts.nl is onderdeel van Autodemontagebedrijf De Mars B.V. Zwolle
   Copyright © Autodemontagebedrijf "De Mars" B.V.